• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler remıngtonda karar kıldım ,remıngton duzlestırıcı kullananlar buraya bakabılır mı?

aysecolluoglu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
1.094
15
158
arakdaslar remıngton duzlestırıcı almayı dusunuyorum ama hangı modelı almalıyım ben en son cıkan modellerden dusunuyorum en ıyısını alayım dıye ama ozellıklerını pek anlayamıyorum,ben sacımı çok az yıpratmasını ,cok ugrastırmadan utulenmıs gıbı yapmasını ve parlatıp yumusatmasını ıstıyorum,o nedenle hem buharlı kullanılabılen teflon,elmas kaplamalı ,ıyonızerlı falan olmasını ıstıyorum hepsıburadadan alacagım bunların hepsının oldugunu bulamadım,bırde terapy shıne modelı var o nasıl beslıyormus vıtamınler varmıs avakado yagı faln,yardım edersenız sevınırım.bırde teflon olması ne ıse yarıyor ,sacımın yıpranmasını ıstemıyorum ,bende rowenta var ama cok ugrstırıyor bırde tutup cekınce koparıyor sacımı

REMINGTON S2006 GENıŞ PLAKA TEFLON KUMAŞ&SERAMıK&TOURMALINE KAPLAMA SAÇ DÜZLEŞTıRıCı
bunu kullanan varmı yardım edecek kımse yok mu? bır kac urun far aklımda karar veremıyorum

sgrems1052.jpg

Ben bu modelini kullanıyorum çok güzel düzleştiriyo yumuşacık oluyo saçım ama çok fazla yüksek ısıda kullanırsan ve sık sık düzleştirirsen yıpratmaya başlıyor saçı..

kumaşlıdan ben kullanıyorum 2 yıldır benden görüp bikaç arkadaşım daha aldı kesinlikle tavsiye ederim kızlar, aynı modelin kumaşsızı arkadaşımda var inanın çok fark ediyor çıtır çıtır kırıyor gibi ses geliyor onunkinden. bence öyle vitaminli falan olanlara prim vermeyin. biraz zor bulunuyor ama kumaşlıyı bulup alın. bi de büyük olanını alın çok kolay bitiyor. benim saçım çok gür ve belimdeydi ayrıca dalgalı ben bile yarım saatte 2 kat yapıp bitiriyordum

bende de ilk modelinden var..bikac kez kullandim dumanlar cikiyor,saclarim cok kirildi..oylece duruyo kenarda..simdi duzlestirici almaya korkuyorum

bende remingtonunkini kullanıyorum tavsiye ederim

saçlarım kısa olduğu için sürekli kullanıyorum kesinlikle makinada bir sorun yok sorun benim en yüksek ayarda kullanmam+sık kullanım

remington sleek & curl S1051 aldım geçen ay. Alırken saçımdan denemişlerdi ve özellikle buklesi muhteşem olmuştu. Hatta ikinci gün taradığımda bukleler yerine güzel dalgalar elde etmiştim. Ancak kendim yapmaya kalktığımda maalesef başarılı olamadım. Dün düzleştiricisini kullanayım dedim saçlarım nemliyken ama iyi yapmadı. Meğersem nemliyken kullanmamak gerekiyormuş (bazı yazışmalardan okuduğum kadarıyla). Birde ısıyı kaç dereceye ayarlamalı (150 derecede yaptım) , saçta ne kadar süreyle tutmak gerekiyor onu hesap edemedim. Bu aleti kullanan arkadaşlardan kullanımla ilgili püf noktalarını öğrenebilirsem sevinirim. Ayrıca saçın arkalarına bukle yapma işi çok zor. Cihazı döndürürken kapalı tutmak zor oluyor ve saç içinden çıkıyor. O yüzden dünde yine remingtonun maşasını aldım. Daha gelmedi. Bakalım o işe yarayacakmı. Daha doğrusu ben kullanabilicekmiyim.

remington süper ..ben haftada bi kere düzleştiriyorum ve kırılma falan yok saçımda. sık kullanırsan ne yaparsan yap kırılacaktır yada yıpratacaktır saçları..170 de yapıyorum ben 150 de yaptıklarım çok kalıcı olmuyodu.

Bütün remington olan bölümlere yazdım sanırım ya bende remington alıcam şu s8102 wetstraight olandan ama ince plaka mı kalın mı karar veremedim ben bazı yorumlarda kıvırcıksa kalın plaka alınmalı değilse ince diye yazmışlar karar veremiorum kaldım öyle tak diemafoldumben

bende de ilk modelinden var..bikac kez kullandim dumanlar cikiyor,saclarim cok kirildi..oylece duruyo kenarda..simdi duzlestirici almaya korkuyorum

Bende öyle bir kaç defa saç düzleştirici kullanıp sonra tövbe edenlerdenim ama arkadaşım geçen hafta bir sleek and curl hediye etti, ısı ayarını istediğin şekilde yapabiliyorsun ben 150 derecede kullandım ve saçlarım hem çok güzel ve yumuşak oldu hemde hiç yıpratmadı.Yalnız unutulmaması gerekn bir şey var ki o da eğer saçlarınız işlem görmüşse ve ince telli ise muhakkak düzleştirmeden önce saçınıza bir serum sürün...

Back