• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Remingtoncular ltfen yorumsuz kalmayn

gonce

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
459
196
303
İstanbul
arkadaşlar kaç gündür hangi düzleştiriciyi alsam onu araştırıorm ama araştırdıkça kafam daha çok karışıo.tamam remington alamaya kara verdim ama hangi modeli ona kara rveremedim.ama en çok aklımda kalan ürün remington 8203 ıslak kuru kalın plakalısı ve 8301 aynısının ince plaka olanı.elmas tteflon seramik kaplamaymış. en son çıkan modeli heralde bu. ama baya bi geniş.lütfen özellikle remington 8203 kullanıcıları yorum yapsın. http://http://www.akakce.com/sac-sekillendirici/en-ucuz-remington-s-8203-fiyati,016651.htmlhadi kısslaarrrrr opuyorumnanaktan

Eklentiler

• $REMINGTON-S8203-sac-duzlestirici-ISLAK-KURU__18433078_0.jpg
    $REMINGTON-S8203-sac-duzlestirici-ISLAK-KURU__18433078_0.jpg
    23,9 KB · Görüntüleme: 64
canım o model mi bilmiyorum ama bir arkadaşım kullanıyodu remington
1 yılı geçkin kullandı garantisi falan bitmişti yani
neyse sonra birgün bozuldu arkadaşım da yetkili servise götürdü
bir üst modeli ile değiştirmişler
4 yıl falan oldu heralde hala onu kullanıyo
saçları uzun ve dümdüz oluyp süper yani
ben de babyliss kullanıyodum o da çok güzeldi
evlenince kardeşime kaldı
braun aldım ben markası iyi diye
pek beğenmedim ya da ben yapamıyorum

ewet canımcım zaten ben şan philips pro xl kullanıorm ama çok uğraştırıo bide eskidi herlade.braundan ablamda var onuda beğenmedm.en çok remingtonu tavsiye ediolar. bnm saçlarım uzun ve gür. kalınını alırsam daha ii olur heralde. bu kalın düzleştiricilerlede bukle yapılıomu bilimusun

bildiğim kadarıyla tüm düzleştiricilerle yapılabiliyor canım
ama ben beceremiyorum o ayrı konu :)

canım ben yaklaşık 3 senedir kullanıyorum ve çok memnunum model PR-5000 yazıyor düz siyah kendisi

8203 kullanan yok mu hiççmafoldumben

bu düzleştiricinin aynısını ablam kullanıyor. gerçekten çok güzel düzleştiriyor fakat onun saçları kısa omuzlarında filan. düzleştiricinin plakaları geniş olduğundan onun için pek kullanışlı olmadı hatta keşke ince alsaydım dedi. ama senin saçların uzun ve gürmüş senin için kullanışlı olacağını düşünüyorum çünkü ben kendi saçlarımda az bişey denedim(benim de seninki gibi uzun ve gür) gerçekten güzel oluyor:))

canım ben aynı o dediğin modeli kullanıyorum mükemmel bi makina benimde gür ve uzun saçlarım ama 20 dk maksimum banyodan sonra dümdüz

ben de s1032 wide kullaniyorum alirken satici üçlü korumalı Seramik, Tourmaline ve Teflon kaplı plakaları olduğundan rahatlikla kullanabilecegimi söylemisti. remington i siddetle tavsiye ederim. yakinda masasini da almayi düsünüyorum.

bende remington 1032 yi kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim zaten saç ürünleri arasında en iyisi remingtondur kızlarrr aklınızda bulunsun ...

Back