Saç Şekillendiriciler Remington Ti2000 Essentials Turbo Difüzörlü 2000W İyonik Saç Kurutma

melissa7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
418
19

Remington Ti2000 Essentials Turbo Difüzörlü 2000W İyonik Saç Kurutma

bu makineyi kullanan varmıdır acaba ben b u makineyi vigosunu kullannmak için istiyorum

saçlarım düz, kıvırcık olsun diye almak istiyorum

canım ben kullanmadım ama bende alacagım remıngton kurutma makınası Remington D5020 2100W Pro İyonlu Difüzörlü Saç Kurutma Makinesi ben bunu almayı dusunuyorum, ama remıngton superdır bende buharlı duzlestırıcısı var cok cok cok memnunum, ama kurutup duzlestırmekle ugrasmak yerıne adam gıbı bır makınayla kısa surede kurutup fonlemek ıstedım

Ben de Remington Ti2000 Essentials Turbo Difüzörlü 2000W modelını sırf vigosu için istiyorum ama hiç kullanan biri yorum yapmamış, paramızı çöpe atmak gibi oluyor kullanışsız urune verılen para.. Herhangi bir yorum ? bu ürünü ben de sipariş vereceğim elim bir evete bir hayıra gidiyor kaç gundur yorum arıyorum nette ? Evet kızlar lütfen yorumlarınızı esirgemeyin, sıradan bir vigodan farkı var mı sekıl olarak cok guzel duruyor ama gercekte de saca verdıgı sekıl acısından nasıl???

Evet kızlar geçen de yazdığım gibi bu Remington TI2000 Turbo difüfözlü makınayı almış bulunmaktayım. Ama çok mukemmel değil yan, çok süper bir şey bekliyordum o difüzor baslıgının seklını gorunce. Ben de var olan başka bir makınadan(prof. fon mak ama vigosu dandıkdı ) neredeyse aynı bıle denebılır. Kötü değil ama şahane de değil! Size önerim sadece vigosu için bir makına almayı dusunuyorsanız vazgecın elınızdekıyle aynı olacak ama yenı bır makınaya da ıhtıyacınız varsa evet alınabılır bu makına. Ama fön çekmeye değil kurutmaya yonelık aklınızda bulunsun. Ben de ıkısı de oldugu ıcın fazladan oldu bu alısverıs ama olsun. Aklımda kalacağına evimde dursun :KK70:

X