kızlar cosmopolitan dergisinin eylül sayısında remington spin curl diye bir ürün gördüm bu bi saç kurutma makinesi ve saçları kuruturken dalgalandırıyormuş bi an heycanlandım acaba gerçekten güzel yapıyomudur diye kullananlar varsa aranızdan yorumlarınızı alsam süper olur bide google a yazarsanız ürün çıkıyo resmi fln alışveriş sitelerindede mevcut çok merak ediyorum işe yarıyormu diye doğrusufisfisfis
bence süper bir ürün. ürünü almadan önce forumda arattım kullananı bulamadım. saç kurutma makinamı yenileyecekken bu ürüne karar verdim. kullanımı maşaya filan göre inanılmaz rahat ve keyifli. hepsi buradada filan yüz lira civarlarıydı parfumerim.com da 85 e buldum. Tavsiye derim kısacası. a.s
saçları dalgalı olupta bu ürünü kullanan var mı acaba???
ben bu makinanın yaptığı kıvırma işlemini tek tek elimle yapıp sonra kurutmaya çalışıyordum bu makina bu işi çok prtikleştirmiş gibi gözküyor acaba benim gibi düşünüpte alan var mı?? bende almayı düşünüyroum saçımı kuruturken bir yandan da dalgalrımı güzel şekle sokmak için...
benım saçlarım kıvırcık,bu makinayı ilk kez duydum resımlerıne baktım ama pek begenmedim..işlevlerini bilemem tabiki.saçlarımı kuruturken bigoyla yapıyorum ve kalıcı oluyor tavsıye ederim