• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Remington Sleek&Curl Slim (S1031)Saç Düzleştiricisi Kullananlar var mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sarra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

sarra

Ziyaretçi
Arkadaşlar remington sleek&curl slim (s1031) saç düzleştiricisi kullananlar varmı acaba?fisfisfis

Kimse cevap vermediğine göre kullanan yok heralde?:sm_confused:

canım ben kullanıyorum remington saç düzleştirici
çok memnundum şu 1 hafta öncesine kadar
içi soyuldu benneyaptımki güzel düzleştiriyodu 1 yıldır
içi soyulunca düzleştirirken saçımı koparıo şimdi
senin dediğin en son modeli galiba

Canım sen hangi modeli kullanıyorsun?ya bende saç düzleştiricisi alıcam bır türlü karar veremedım...İlk başta braun es2 yı alıcaktım ama remıngtonu s1031 gorunce kararsız kaldım...Ya şimdi soyuldu fılan dedınya garantısı yokmu 1 yıl olmuş genelde 2 yada 3 yıl garantıler.Götürmedınmı servise?Ayrıca aletı çok sıkmı kullanıyorsun.?

ben kullanıyorum mükkemel. soyulma sürekli kullanmaktan oluyor .ben çok memnunum

yaklaşık 3 senedir kullanıyorum çok araştııp almıştım en iyisi olduğunu öğrendim yanılmamışım

yaklaşık 3 senedir kullanıyorum çok araştııp almıştım en iyisi olduğunu öğrendim yanılmamışım

Canım remingtonun bu modelınden kullanıyorsun değilmi?Peki ne sıklıkla kullanıyorsun,sacında kırıklık yada bır kuruma fılan oldumu..Ya braun es2 için sacı yumaçık fılan yapıyor ayrıca ıyon özelliğiyle sacı parlatıyor dıyorlar.İki model arasında gıdip geldigim için soruyorummşutarafagitti

ben 2 senedir remington kullanıyorum 3x modeli; mükemmel düzleştiriyor ayrıca süper bukleler de yapabiliyorum. kırmıyor, koparmıyor, kurutmuyor. içini bi sürü değerli madenle kaplamışlar koruyor. şiddetle tavsiye ederim.

remington ama hangi modeli dikkat etmedim açıkçası,eve gidince bakar yazarım
çok sık kullanmıyorum,zaten düz saçım ama kardeşim çok kullanıyor
içinde soyulmalar oldu garantisiylede uğraşmadım
ama bukleler yapıldığını bilmiyodum
nasıl bukle yapıyosunuz ben bilmiyorum onu:1no2:

ben de kullanıyorum
yalnız benim saçlarım sürekli boyanmaktan
fazlasıyla yıprandı
onun için şu aralar yapmıyorum
ben memnunum açıkcası
rapunzel:) ürünü aldığın zaman içinde cd'si vardı
orda görebilirsin nasıl bukleler yapıldığını

eboshcum ben tepehomeden aldım ama içinde cd fln yoktufisfisfis

remington sleek&curl slim s1031 ben kullanıyorum 2 yıldır çok memnunum
hiç soyulmada olmadı

Ben de kullanıyorum.Çok memnunum.

mart 2008de almışım faturasına baktım az önce soyulma falan hiç bir şey de olmadı plakaları arada bir soğukken hafif nemli pamukla siliyorum yepyeni duruyorlar üstelik de sık kullanıyorum
saç düzleştirici alırken saça zarar vermeyecek olmasına çok dikkat ettim en iyisi remington denildi seramik+tourmaline+teflon kaplaması var saçlarım çok uzun olmadığı ve ince telli olduğu için bu modeli seçtim daha uzun saçlılar s1032 modelini seçebilirler
bukle yapmayı ben beceremediğim için maşa almayı düşünüyorum içinden cd si çıktı orda çok güzel yapıyorlar da ben beceremedim

resmi de bu:
images

Back