• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Remington slak kuru8203 veya 9800 kullanalar ltfen acil yardm

gonce

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
459
196
303
İstanbul
lütfeen remington 8203 veya 9800 kullannlar yorumlarını yazabilir mi?:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cnm bence alıcaksan 8203ü al çok ii yorumlar duydum onun için ben kıvırcık saçlıyım ondan almayı düşünüyorum.

cnm bence alıcaksan 8203ü al çok ii yorumlar duydum onun için ben kıvırcık saçlıyım ondan almayı düşünüyorum.

çok saol canım. bende büyük ihtimal ondan alıcam. kalın plakalı olduğu için çabuk biter diye düşünüor. saçlarım uzun ve çok kıvırcık olmasa da kabarık dalgalı.ama ben kuru kullanmayı düşünüorm

ben kullanıyorum çok memnunum.saçlarım kıvırcıktı.onu sık sık kulandığım için düzleşti saçlarım.

ben kullanıyorum çok memnunum.saçlarım kıvırcıktı.onu sık sık kulandığım için düzleşti saçlarım.

saol canım cvbın için.öneriosun yani almamı. peki saç şeklin nasıl. bnm kalın telli ve kabarık dalgalı. bide dipleri kolaylıkla yapabiliomusun.

rica ederim canım.bnm saçlarım ince telli kıvırcıktı.remingtonla yapa yapa düzleştii:) diperini de kolaylıkla yapabiliyorum.bnmki kalın tabanlı olan canım.

ben remingtonun 9800 markali düzlestiricisini siparis ettim,daha gelmedi ama gelince hemen deniycem eger daha almadiysan ona göre cevap veririm sana,birde eskiden yine remingtonun 2002 markalisini kullaniyordum oda cok güzeldi ki benim saclarim cok kivircik ve kabarik olmasina karsin.

Back