Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar başlıktan da anlaşılacağı üzere Remington sinirsiz atissiz epilasyon aleti çıkarmış kesin çözüm mü gerçekten bide lumea Nin sinirli atışlisi varmış hangisi daha iyi acaba,,, kullananlar ya da bilgisi olanlar yorum yapabilir mi ?
Kızlar ben remington lazerin son modelini bir yıldır kullanıyorum. Sanırım en az on defa kullandım. Kol altında ve bacaklarda halen yüzde altmış azalma. Bikini bölgesinde ise yüzde onluk bir azalma var diyebilirim. Bana kalırsa özel nedenler yoksa en doğrusu bir merkezde yaptırmak daha hizli bir çözüm alinabilir
Kızlar başlıktan da anlaşılacağı üzere Remington sinirsiz atissiz epilasyon aleti çıkarmış kesin çözüm mü gerçekten bide lumea Nin sinirli atışlisi varmış hangisi daha iyi acaba,,, kullananlar ya da bilgisi olanlar yorum yapabilir mi ?