• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Remington sınırsız atış ile kıllara kökten çözüm

Seldos47

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2015
379
113
103
Kızlar başlıktan da anlaşılacağı üzere Remington sinirsiz atissiz epilasyon aleti çıkarmış kesin çözüm mü gerçekten bide lumea Nin sinirli atışlisi varmış hangisi daha iyi acaba,,, kullananlar ya da bilgisi olanlar yorum yapabilir mi ?

Kızlar ben remington lazerin son modelini bir yıldır kullanıyorum. Sanırım en az on defa kullandım. Kol altında ve bacaklarda halen yüzde altmış azalma. Bikini bölgesinde ise yüzde onluk bir azalma var diyebilirim.
Bana kalırsa özel nedenler yoksa en doğrusu bir merkezde yaptırmak daha hizli bir çözüm alinabilir

Kızlar başlıktan da anlaşılacağı üzere Remington sinirsiz atissiz epilasyon aleti çıkarmış kesin çözüm mü gerçekten bide lumea Nin sinirli atışlisi varmış hangisi daha iyi acaba,,, kullananlar ya da bilgisi olanlar yorum yapabilir mi ?
Sonucta ikiside ipl sistem. Biraktiginda aynen geri geliyor. Ona verilen paraya gidip guvenilir bir yerde gercek lazer yaptirmak daha mantikli.

Back