• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Remington Shıne Therapy S9950 Saç Düzleştirici?

_LipStq_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
224
0
96
Bursa
Remington Shıne Therapy S9950 Saç Düzleştirici sizce nasıl? internette yorumlar çok güzel.kullanan arkadaşlar varsa yorum yapsın lütfen??????:44: $sgrems9950.jpg

tek kelimeyle harika....bende düzleştirici alacaktım ve aylarca araştırdım yorumların hepsini okudum ama herkes farklı birşey yazmıştı içime sinmedi hiçbiri en sonunda remingtonda karar kıldım ve iyiki tercihim bu olmuş harika bişey fön çekmiş gibi duruyo elektriklenme falan yok kardeşime verdim aynısından kendime yine alacam şimdi

tek kelimeyle harika....bende düzleştirici alacaktım ve aylarca araştırdım yorumların hepsini okudum ama herkes farklı birşey yazmıştı içime sinmedi hiçbiri en sonunda remingtonda karar kıldım ve iyiki tercihim bu olmuş harika bişey fön çekmiş gibi duruyo elektriklenme falan yok kardeşime verdim aynısından kendime yine alacam şimdi

peki canım saçlarında kırılma ve yanma oldu mu?:34:

$26030920530492633.jpg
Phılıps HP 4665 Jade
Ben bunu yıllar önce almıştım. Ve sevmiyorum, kullanmıyorum. Saçlarımı yakıyordu hep. 200 dereceye kadar çıkıyor.

peki canım saçlarında kırılma ve yanma oldu mu?:34:

araya giriyorum ama bende shine therapy kullanıyorum, gerçekten çok güzel düzleştiriyor ama öyle kırılma yıpranma olmaz diye beklemeyin banada içinde avakado yağı var yıpratmaz falan dediler ama öyle değil düşük ısıda kullandığım halde yıpranma ve kırılma oldu ben kullanmayı bıraktım saçlarımdan olmak istemiyorum etrafımda herkesin düzleştiriciden dolayı saçı dökülüyor bende de başladı en iyisi çok az kullanmak veya hiç kullanmamak:50:

Remington Shine Therapy S9950 Saç Düzleştirici kullanıyorum çok memnunum.derece ayarını sen seçiyorsun saçı da kolay kolay yıpratmıyor.özelliklerini yazayım.2-3 sene olmuştur alalı.sık kullanan biriyim.satan kıza denettim ordaki teşhirdekini öyle aldım.bir de saç-sakal ürünlerinde en iyisi remingtonmuş kız söyledi.iyiki de almışım.bir de saçlarınız kırılmasın istiyorsanız aşırı yüksek derecede 200 ve üstü kullanmayın.ben 180-190 da kullanıyorum.ve de geçtiğiniz saçtan 2 kez den fazla geçmeyin.defalarca aynı tutamdan geçmek ve uzun süre bekletmek zararlı.

Saç düzleştirmede bir ilki yaratan Remington Shıne Therapy S9950 Saç Düzleştirici plaka özellikleriyle diğer saç düzleştiricilerinden çok farklı. Isı ile harekete geçen E vitamini, Avakado yağı ve nemlendirici bileşimli plakalar saçın biçimlenirken nemlenmesini ve beslenmesini sağlıyor. Remington Shıne Therapy S9950 Saç Düzleştirici özel seramik kaplama plakalar saçların uzun süre aynı şekilde kalması için elektriklenmeyi ve saçların dağınık görünümünü önler.
Remington Shıne Therapy S9950 Saç Düzleştirici özellikleri
· Isı ile harekete geçen E vitamini, Avakado yağı ve nemlendirici bileşimli plakalar
· Seramik plaka özelliği
· Dijital ısı kontrolü
· 150-230 derece sıcaklık özelliği
· LCD gösterge
· Bir saat sonra otomatik kapanma özelliği
· Esnek plaka özelliği
· 30 saniyede hızlı ısınma
· "Heat Boost" fonksiyonu
· Özel saklama plaka kilidi

Back