• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Remington s9950 acil yardııım

karpuzkokusu

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
20
5
6
İstanbul
merhaba arkadaşlar. bir süredir düzleştirici arayışı içindeyim. marka olarak remingtonda karar kıldım diyebilirim ama model olarak kararsızım. remingtonun shine terapy ürününü gözüme kestirdim, hoş hiçbiryerde bulamadım ama.. saçlarım uçlara doğru çok kuru ve kabarıyor.

bu ürünü kullanıp benimle fikirlerini paylaşabilecek olan var mı?

arkadaşlar bu ürünü almaya karar verdim ama hiçbiryerde bulamıyorum. hepsiburada, gittigidiyor vs gibi bi çok siteye baktım yok yok. evkurda da yok. nerde bulabilirim bi yardımcı olsanız :(

bende birazdan sipariş vereceğim inşl tekzen online da var bu ürün

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

maalesef tekzende de yokmuş çoğu sitede stok durumunu güncellememiş.Ürün üretimden kaldırıldı sanırım.Ne alacağıma karar veremedim saçım çok kuru ve yıpranmış acaba s9951 in özellikleri s9950 veya s8500 aynı mı?Birileri yardımcı olursa çok sevinirim.

kızlar shine therapy s8500 istiyorsanız hızlıal.com da mevcut 129.90 tl ücretsiz kargo :)

kızlar shine therapy s8500 istiyorsanız hızlıal.com da mevcut 129.90 tl ücretsiz kargo :)

canım ben önceki hafta gg den aldım kargo dahil 99.90 ama ben pek verim alamadın saçım çok yıpranmış çünkü.İlk düzlemede 180 derece kullandım saç uçlarım yandı malesef şuan 150 de yapıyorum ama kabarık kalıyor fön makinasından pek bir farkı olmuyor düşük ısıda.

üzüldüm cnm ya remington ürünlerinin performansı çok iyidir saç işinde ama senin saçlar baya yıpranmış demekki bakım yağları fln denemeni tavsiye ederim badem yağı,zeytin yağı vs saçların kendine gelince düzleştiriciden eminim memnun kalırsın ..:16:

üzüldüm cnm ya remington ürünlerinin performansı çok iyidir saç işinde ama senin saçlar baya yıpranmış demekki bakım yağları fln denemeni tavsiye ederim badem yağı,zeytin yağı vs saçların kendine gelince düzleştiriciden eminim memnun kalırsın ..:16:

günaydınn. konuyu görünce yazmak istedim. özge'nin sayesinde remington da karar kılmıştım ben de şu incili olan. çoook memnunum. hayatımda yaptığım en doğru seçimlerden birisi. sonuç mükemmel.

günaydınn. konuyu görünce yazmak istedim. özge'nin sayesinde remington da karar kılmıştım ben de şu incili olan. çoook memnunum. hayatımda yaptığım en doğru seçimlerden birisi. sonuç mükemmel.

Monarkkk arkadaşım memnun kaldığına çok sevindim :16: bende birazcık geç tanıştım sayılır remington ile ama arkana bakmazsın aldığında son derece memnun bırakan modelleri mevcut saç işinde kesinlikle 1 numara derim ötekilerle boşuna zaman kaybetmişiz

merhaba arkadaslar bende yorumlara bakarak remıngton shıne therapy bugun mrkafnıden sipariş verdım 100 tl kargo ücreti yok ..bakalım kullanıp görücez :)

Back