Saç Şekillendiriciler Remington s9500 pearl mi yoksa Shıne Therapy s9950 mı almalıyım?

GuMiHo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
160
0
66
Aydın
merhaba kızlar. son bi kaç haftadır araştırıyorum ve 2 seçeneğe indirdim suanda. ve 2si arasında kararsızım.. gecen sene remington sleek&curl aldım. cok cok güzel bi düzlestirici. cok seviyorum ama saclarımı cok cok yıprattık. okudugum kadarıyla kalın telli kıvırcık zor saclar için daha iyi oldugunu gördüm. bende değiştirmeye karar verdim düzleştiricimi.. saclarım omuzlarımdan biraz aşagıda. cabuk yıpranan hassas bi sacım var. ayrıca yağlı. 2 güne yağlanıyo. 3. gün mutlaka yıkamak zorunda kalıyorum.. sac tellerimi bende anlamıs durumda değilim.. kalın değil. ama ince tellide değil sizden öneri bekliyorum. yardımlarınızı esirgemeyin benden.. kullananlar varsa secim yapmam için yorumlarınızı bekliyorum..

shine therapy daha yağlandırır diye duymuştum bende alıcağım zaman araştırmıştım baya pearl aldım ve çoook memnunum..

shine therapy daha yağlandırır diye duymuştum bende alıcağım zaman araştırmıştım baya pearl aldım ve çoook memnunum..

pearl ın plakları siyah. bi düzleştirim vardı siyah plaklı. düzleştirirken sorun yasıyodum. sac kaymıyodu. zor zor indiriyodum asagı dogru. pearlda varmı öyle bi sorun yani yağ gibi kayıyomu ? bide sac yapınız nasıl ? saçınızı parlatması ve yumusatması nasıl ?

saç tipim normal ince telli değil kalın telli de değil :) kayıyo düzleştirirken parlak canlı da görünüyo ben memnun kaldıysam sende kalırsın bence daha iyisi olamaz diye düşünüyorum maşasınıda aldım ben onun ci95 pearl oda çok güzel ama konik şeklinde olduğu için bazen dalıp yakıyorum kendimi başka bi maşa daha alıcam yoksa çok memnunum bu seriden..

cok teşekkür ederimm yardımların için :) ozaman pearlda kesin karar kıldım

cok teşekkür ederimm yardımların için :) ozaman pearlda kesin karar kıldım

pişman olmıcağını düşünüyorum daha iyi düzleştirici yok çünkü umarım sende bnm gbi memnun kalırsın hayırlsı olsun şimdiden =)

ben de pearl almaya karar verdim. beklentilerimi karşılayacağını düşünüyorum :)

aynen bende 9500 aldım.. bugun siparişini verdim.. bende beğeneceğimden eminim.. sen bu zamana kadar almış olmalısın.. sonuc nedir yazarsan bizde faydalanmış oluruz arkadaşım..

Kullandıktan sonra yorumunu yazar mısın canım. :) Benim saçım da aynı senin gibi 2 günde hemen yağlanıyor. 2. günün akşamı yıkamak zorundayım. Pearl daha yakın geldi bana . Bende alıcaamm.

kızlar ben s9500 aldım.. dün denememi yaptım.. gece vakti özenemedim ama 10 numara 5 yıldız veriyorummmmmm ... yakmadı, uğraştırmadı. 2 kerede olmasada 5 kez geçişimde dümdüz yaptı.. şu an saçlarım düm düzzzz ohhh miissss gibii
ürünün 5 yıl garantisi var.. 2 sene birebir değişim yapılıyormuş ayrıca... ben memnun kaldım.. umarım sizde memnun kalırsınız.

kızlar hala memnun musunuz? benim merak ettiğim aynı parlaklığı aylar yıllar geçsede veriyor mu yoksa ilk kullanışta mı bu etkiyi daha fazla gösteriyor. Ben şuan babyliss kullanıyorum fakat saçlarımın dipleri yağlı uçları kuru ve sarı boyalı. Babyliss daha da kuruttu saçlarımı ve çok fazla yaktı hala memnunsanız bende alıcam

vallahi arkadaşım ben yaz başı aldım hala kullanıyorum ve çokkta mutluyumm.. öyle hergün yapmıyorum ama haftada 2 kere falann aradada maske yapıyorum onunda etkisi vardır mutlaka. Sacı öyle kendi haline bırakıp mucize beklemek olmaz dimii.. Ben 9500 pearl kullanıyorum bu arada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…