Saç Şekillendiriciler Remington S9500 Pearl Gerçek İnci Katkılı Seramik Kaplama Saç Düzleştirici

yalanckarnca

Belki bir gün bende atanırımm..
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2013
1.344
532
Kullanan arkadaslar memnun mu ? Nolur taşımayinnnn konumuuu noluuurr azcik dursun : ) onerilerede açığım arkadaslar

Arkadaşlar benim saçlarım düze yakın ama kalın telli
150 derecede düzleştirmeme rağmen dümdüz oldum ve 3 gün de bozulmadan kaldı...
Çok memnunum sadece düzleştiricinin dışı ısınıyor bu negatif tarafı

2 gün önce ben de aldım ama makinanın içinden elektrik cızırtısı gibi bir ses geliyor inceden. Aynı problemle karşılaşan var mı acaba? Ciddi bir sorun mudur?

Ben hic memnun kalmadim. Asiri derecede saci yakiyo. Philips salon xl kullaniyodum. Plakalar 8 seneden sonra asindi ve remington aldim. Pisman oldum. Sacimi bi turlu uzatamadim bu yuzden. Philips alicam tekrar.

Ben hic memnun kalmadim. Asiri derecede saci yakiyo. Philips salon xl kullaniyodum. Plakalar 8 seneden sonra asindi ve remington aldim. Pisman oldum. Sacimi bi turlu uzatamadim bu yuzden. Philips alicam tekrar.

benimki de bozuldu bendr suan yeni düzleştirici bakınıyorum canım

benimki de bozuldu bendr suan yeni düzleştirici bakınıyorum canım
Benimki saglam duruyo ama saci cok yakiyo. Tavsiyeler ve yorumlara bakarak aldim ama philips alicam bi daha alirsam. Kestim sacimi artik duzlestirici kullanmiyorum ve farmasi isirgan otlu sampuani kesfettim.hem dokulmiuyo hemde sacimi yumusatiyo. Onuda tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…