Merhabalar arkadaşlar düzleştiricim Philips ti yaklaşık 9 senedir var ama artık isitmiyor sadece 170 derece oluyor her neyse yeni düzleştirici alacaktım Rowenta SF4532 bunu beğendim ama araştırdım ki en iyi düzleştirici markası remington muş son çıkan modellerinden de 9500 ile 9600 iyi olduğunu duydum sizce remingtonun hangi modelini almalıyım kullandığınız başka varsa da söyleyebilirsiniz ?
Şimdiden teşekkürler
Merhabalar arkadaşlar düzleştiricim Philips ti yaklaşık 9 senedir var ama artık isitmiyor sadece 170 derece oluyor her neyse yeni düzleştirici alacaktım Rowenta SF4532 bunu beğendim ama araştırdım ki en iyi düzleştirici markası remington muş son çıkan modellerinden de 9500 ile 9600 iyi olduğunu duydum sizce remingtonun hangi modelini almalıyım kullandığınız başka varsa da söyleyebilirsiniz ?
Şimdiden teşekkürler
9600 - 9500 den sonra çıkmıştır muhtemelen daha iyidir ya da gelişmiştir.
remingtonun saç ürünlerine güvenebilirsin
düzleştiricisi var bende taş gibi maşallah
9600 - 9500 den sonra çıkmıştır muhtemelen daha iyidir ya da gelişmiştir.
remingtonun saç ürünlerine güvenebilirsin
düzleştiricisi var bende taş gibi maşallah
Aslında çok araştırdım Evet 9600 sonra çıkmış ama 9500 daha çok beğenilmiş sanırım duzlesturicide en sağlam marka remington muş o yüzden hic diger markaları bakmadım bile bunu araştırıyorum 9500 iyiymiş ama 9600 un de rengini cok beğendim :) ikisi arasında kaldım
Aslında çok araştırdım Evet 9600 sonra çıkmış ama 9500 daha çok beğenilmiş sanırım duzlesturicide en sağlam marka remington muş o yüzden hic diger markaları bakmadım bile bunu araştırıyorum 9500 iyiymiş ama 9600 un de rengini cok beğendim :) ikisi arasında kaldım
İnci olani almayin. Bes para etmez. Saci acayip yakiyo. Sac uzatamadim bu yuzden. Ve son kez sacimi kestirdim bir daha kullanmiyorum.belki benim sacin duzlestiricisi degildir ama philips degilde remington aldigima cok pisman oldum. 9 sene philips kullandim artik plakalari biraz asindi diye degistim ama remington iyi secim olmadi