• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler remington s6600 saç düzleştirici(stylist and straighter)

rose_of_vova

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
723
2
0
İstanbul
Almak istedilklerimden biriside s66oo ama yeni çıkmıs tereddüt,deytim gercektende 1 maşayla 4 ayrı işelmi yapabiliyomusn düzleştirmesi nasıl..

Almak istedilklerimden biriside s66oo ama yeni çıkmıs tereddüt,deytim gercektende 1 maşayla 4 ayrı işelmi yapabiliyomusn düzleştirmesi nasıl..

tatlım düzleştirmesi mükemmel önceki braun marka ile üstünbden 5 kez geçsem bile olmuyordu ..bu süper o kadar da estetikki:) saçlarım uzun değil pek o yüzden dalga aparatını pek uygulayamadım
youtubeda adını yaz orda gösteriyor aynen o kdar iyi

saçlarım uzun ne cok ince ne cok kalın telli orta hacimli düzleştirdğin zaman yada maşa yaptığnda ne kadar kalıcılık sağlıyor bide maşa yaparken sprey uyğuluyomusn..

merhaba kızlar dün elime ulaştı kargom ve remington s6600 e kavuştum size şunu diyebilirim olağanüstü bir alet. ayrıca 3 aşamalı dalga aparatıda var.. kısa sürede süper saçlar elde ettim...
görüntüsüde süper....
işte resmi

http://www.remington.bg/sites/default/files/imagecache/product_full/presa-za-kosa-remington-s6600_1.png için Google Görsel Sonuçları

buda videosu izleyin karar verin :)

Remington S6600 Ultimate Styling Ceramic Hair Straightener Beauty - YouTube

:nazar:

Ben de bu aleti almayı düşünüyorum. Merak etmiştim nasıl diye :26:
Demek düzleştirmesi iyi. Benim saçlar çok zor dalgalı oluyor biraz pırasalık var yani dalga yapması hakkında bilgisi olan varsa bu aleti aldım gitti:52:

Back