Saç Şekillendiriciler Remington protection and shine???

ahhhu

şafağımıza 325...
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2008
365
0
96
35
İstanbul
arkadaslar bu urunu kullanan varmı ıcı kumas sacları koruması acısından ıyıymıs aldım ancak annem bu kumas sey nasıl duzeltecek gıt porselenıyle degıstır dıyor osebeble acamıyorum acaba hata mı ettım dıyorum ?? lutfen arkaslarım bılen duyan varsa acıllll ceavp beklıyorum cunku degıstırmem lazım eger kotuyse?????a.s.

banada bi magazada uygulamışlardı remigtonun ve içi seramik degldi....senin dediğin gibi kumaş gibi yani....ve süper yapmıştı bence.....avakadolu mu neymiş ilk defa duydum

Remington protection and shine canım benim bunun fiyatı ne bilgilendirirseniz sevinirim bende braun var elsidili iyon verenden memnun değilim phlips almayı düşünüyom çok güzel yapıyo

Bende bugun Remington 2006 modelini değiştirme kartım ile geri götürüp yerine Braun ES2 aldım.
Maşası kalın olduğu ve ağır olduğu için rahat kullanamadım bu nedenle geri götürmeye karar verdim.
ınce maşalısı olan 2004 modeli ve Braun ES2 modelini saçımın ayrı iki tarafınada uyguladım ve rahatlık düzleştirme perfomansı ve canlılığı ile Braun ES2'yi seçtim. Remington biraz solgun bırakmıştı ve teflon kumaş olduğu için saçımdan ES2 kadar rahat kaymıyordu. Biraz daha hafif olmasından dijital ve rahat kullanımından dolayı ES2 'yi seçtim.

2006'yı (kalın maşalısı) 129TL'ye indirim ile almıştım normal fiyatı 169TL'di. 2004 (ınce maşalısı) 120TL'di.

arkadaslar yaklasık ıkı haftadır kullanıyorum remıngton u ya kesınlıkle super otesı cıktı superrrrrr ben ıcı kumaş falan ıyı olmaz bozuk yapar derkenn bır duzlestırıyor varya kuaforde yapamıyorlar oyle fonu bırde duzlestırıcı ımkansız kuafor gıbı yapamaz derlerdı yok oyle bırsey kesınlıkle paranıza degıyor hem kuafor masrafından kurtuluyorsunuz fıyatı ıse 169 ytl ıdı bıraz pahalı ama degdı bence...

bnde remington kullanıyorum kızlar 2008de aldım daha önce braun kullanıyorum kötüydü o remington çok ii düzleştiricisi hiç saça zarar wermiyokaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…