• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Remington mu philips mi?

nur_58

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
29
0
86
İzmir
Arkadaşlar merhaba kararsız kaldım ve sizlere danışmak istedim.Remington S9800 straight in a stroke ve hp4668 philips salon straight seduce arasıında kaldım karar veremiyorum bir türlü :( yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar yakın zamanda hemen almak istiyorum düzleştiriciyi yardımcı olabilecek arkadaşlar görüşlerini bildirirlerse çok mutlu olacam

arkadaşlar remington'un AS1201 in Ionic Airstyler Kit saç şekillendirme setini kullanan var mı aranızda? fön başlığı da varmış acaba saç düzleştiricisi gibi fön çekilebiliyor mu onunla?

Ben de Remingtonun maşasını kullanıyorum marka olarak çok memnunum. Philipsinde düzleştiricisini kullanıyorum o da çok güzel...Bütçene uygun geleni al bari ikiside iyi çünkü :))

Selam kızlar
geçen hafta philips SalonStraight Sonic düzleştirici aldım ve çok memnun kaldım 170-180 derecede kullanıyorum süper sonuç elde ediyorum. normalde fön bile 1 gün dayanmazken bununla yapınca 2 gün kullandım gerçekten süper bir düzleştirici almak isteyenlere tavsiye ederim

bende 2 senedir philips salonstraight düzleştiricisini kullanıyorum.ilk başlarda çok memnundum halada memnunum ama saçlarım yıprandığı için çabuk bozuluyo.düzleştirdikten sonraki günlerde tekrar üzrinden geçmem gerekio.

Back