Saç Şekillendiriciler Remington mu Babyliss mi???

düzleştiricim remington çok memnundum ve maşada da aynı markayı tercih ettim memnuniyet konusunda hüsrana uğramadım..ama maşada marifet diğer arkadaşların dediği gibi ellerde..

arkdslar ben babyliss kullanıyorum kendım ama eltım almıs remıngton cok guzl ama bı arkadasm almıstı remıngtonun hc gzl deıldı eltımınkı cok guzl sankı sacları yumustyor rengını canlandırıoor ama eltımınkı koruyucu bı tabaka war bez gıbı sacı yakmıyor babylissinde hakkını yıyemem ama cok yakıyor 2defa babyliss aldım br dahakıne alırsam remıngton alırım

remingtonun hangi modeli canım

kızlar bi de spiralli olan maşalar varya onlardan kullananınız var mı.Ben bukle değil de dalga istiyorum spiralli olanlar daha iyi dalga yapar gibi geliyo bana

cnm netten baktım kırıklara ve yıpranmaya karsı yazıyo modelini bilemiyorum bde teflon örgülü yazıyo bez demistim ya sanırım o iste bez gibi bisey kaplı cok guzel bısey saclarının rengı parlıyo yumusacık oluyo

biçok kişi remington demiş.Benim arkadaşımda remingtonu tavsiye etti...ben de almayı düşünüyorum

Son düzenleme:
ben babyliss pro 200 2361ce kullanıyorum memnunum.. remington alıcaktm ci76 ama onunda lcd ısı göstergesi yok die almamştm babylissin bu modelinde lcd ısı göstergesi var geçenlerde teknosaya gttm alıcıymş gibi maşalara baktım satış elemanı remingtonu çok önerdi bn bunun eğitimini aldım stajda çok iyi bir ürün saçı yakmıyor teflonla karışık turmaline olduğu içn dedi hatta birde yeni ürünü çıkmış remingtonun ısı geçirmeyen eldiveni bile varmış çok şıktı doğrusu..ztn gitgide hep yeni modeller çıkıyor kimisi ısıya karşı korumalı bazılarıda ısı yüksekliği oluyor her birinde farklı özellkler çıkıyor..birkaç sene geçsin yeni düzleştiriciyle maşa alırım belki :)

ben de sonunda maşa da babyliss de karar kıldım ve dün 25 mmlik olanında aldım denicem birazdan inşallah yapabilirim düzgün bişiler.kaydirigubbakcemile2

ben de sonunda maşa da babyliss de karar kıldım ve dün 25 mmlik olanında aldım denicem birazdan inşallah yapabilirim düzgün bişiler.kaydirigubbakcemile2

sen memnunmusun 25 mmlik maşadan bende alıcaktımda bnm saçım ince telli olduğu için tutmamıştı 19luk almştm bnde sende nsl oluo dalgalar kalıcımı

BABYLISS Pro200 2361CE kullanıyorum, tavsiye ederim. çok memnunum.

sen memnunmusun 25 mmlik maşadan bende alıcaktımda bnm saçım ince telli olduğu için tutmamıştı 19luk almştm bnde sende nsl oluo dalgalar kalıcımı

3 saat önce yaptım canım saçımı memnun kaldım iyi ki 25 lik almışım diyorum benim saçlar kalın telli baya iyi şekil aldı ve duruyor hala bakalım sabaha nasıl olcak.kaydirigubbakcemile2

Hergün yeni bir şey çıkıyor gerçekten .
Remington düzleştiricim babyliss maşam var .
Gerçekten ikiside saçımda hiç hasar yaratmadı :) Seramikleri çok çok iyi .
Seçemedim şimdi :26:
Babyliss ler daha uygun fiyata sanıyorum...
Babyliss alıp gönül rahatlığıyla kullanabilirsin ama canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…