Saç Şekillendiriciler remington maşa hakkında

goldfarb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
16
0
36
Diğer
kızlar ben maşa almak istiyorum babyliss ve remington arasında kaldım. ikisi de aynı fiyat fakat aralarında farklar var. remingtonun maşaya monte olabilen bir fırçası var takılıyo sonradan. sizce o işe yarar mı yoksa onu bir artı olarak görmemelimiyim.

bir de babyliss max ısısı 200 C, remington 190 C. bu önemli mi?

ayrıca remingtonun bi maşasını daha gördüm çook uygun fiyata fakat max ısısı 150 C olduğu için almamaya karar verdim. sizce 150 derece ısı veren bi maşa işe yarar mı?

lütfen yardım edin bilmiyorumkismile

tatlım ben bayblıss aldım 1 hafta önce çok memnunum 2 dk. da spreye felanda gerek yok 2 gün kullanılıyo en az. boyner den indirimden aldım. geçen sene ilk çıktığın 150 tl miş maşa. hatta banada arkadaşım önerdi onda vardı o 150 ye almış. ben boynerden 1 hafta önce 60 yada 80 ne aldım tam hatırlamıyorum

canım ben remington kullanıyorum dediğin o monte fırcaya pek ihtiyacım olmuyor öyle duruyor kenarda..burda yazılanları okuyarak remington da karar kıldım..iyi ki de almışım diyorum simdi 1 dk içinde ısınıyor ve 3 gün sacım aynı seklde kalıyorbayanssulusmile

teşekkürler yorumun için :) peki resimden gördüğüm kadarıyla o fırçanın takılması için demir tel gibi bişey var keşke foto ekleyebilsem .. o demir tel, saçı maşaya dolarken insanın eline koluna dolanmıyo mu? yoksa kullanırken çıkarabiliyomuyuz? kusura bakma çok soru soruyorum ama internetten sipariş verileceği için inceleme imkanım yok eyvahedigeldismile

Son düzenleme:
ben remington maşayı gratisten indirimliyken 30 tlye aldım. ısısı da gayet iyi ama derecesini bilmiyorum. benim saçım ince telli ve dalgalı. hemen şekil alıyor ve uzun süre bazulmuyor

ben de remington kullanıyorum ve çok da memnunum

benim arkadasımda remigton kullanıyo hemen sekil alıyo ama saçları düz oldugu için cabuk bozuluyo onunki spreysz bnde remgton almayı dşünüorm.

remingtonun her ürünü çok başarılı...kesinlikle memnun kalacagınız bir marka....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…