- 21 Şubat 2016
- 32
- 15
- Konu Sahibi ben umudum
Geçersee mis gibi yaaa:)Haha :) Ooo tam lazerlik iste daha ne isterim kii :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçersee mis gibi yaaa:)Haha :) Ooo tam lazerlik iste daha ne isterim kii :)
Valla 3 unde elimde olacakmis alet bakalım bana faydasi dokunursa herkese etki eder hemen paylasicam :)Geçersee mis gibi yaaa:)
Ben 6250 modelini aldim basligini servisten alabiliyorsun tum vücutta kullaniliyor. Hepsi ayni urun baslik farki var.Sayende önerilerinle bugün siparisi verdim.. 6750 en son cikani aldim biri yorumlara genitale kullanılmıyor yazmis ama bikini bolgesi basligi var anlamadim :) 6500 6250 modelinde bikini basligi yok sanirim o yorum yapan bu modellerden birini almis cunku 6750 nin aciklamasinda ozel bolgeyede kullanilir yaziyodu neyse bakalim artık sonuclarini buraya yazcam 2 gune gelir :)
Tesekkur ederim inşallah.. benim tek korkum var doğuştan kizilim, kızıllarda etkili olmuyormus ama yüzüm haric diger yerler alina alina sarilasti umarim ise yarar[/QUOT. Ten sensoru var zaten uyumlu degilse tanimiyor.atisi seviyesini kendinde ayarlayabilirsin. Cihaz cok iyi ilk uygulamada etkisini gösteriyor kesinlik memnun kalirsin
Kullaniliyor canim basliklarin degistiriyorsunaaaa genitale kullanılmıyor mu o zman ne anlamı kalıyo ki
Tamam canım cok sağol inşallah etkisi olur bu arada öyleyada böyleyle tutetik benim hesabım karıstı ya telefonda noldu anlayamadım :)Kullaniliyor canim basliklarin degistiriyorsun
Sagol canim vallahi korkmustum bugun gelecek.. baslik ne kadar satiliyorKullaniliyor canim basliklarin degistiriyorsun
Sagol canim vallahi korkmustum bugun gelecek.. baslik ne kadar satiliyor
Neyse artik almis bulundum bir kere digerr turlu ayri satin almak daha mi ucuza gelir diye dusunmustum ama gecti :)Servisinde temin edebilirsin hem yuz basligini bemde bikini bolgesi icin basliklarini alabiliyorsun
Canim bende bugun uyguladım kolumum bi bolumunu jiletle aldim denemek amacli ardindan hemen yaptım bisi sorucam sizdede aldiktan sonra sert sert oluyo mu ne anladim ben bundan yumusacik olmayacaksa bir de jiletledikten ne kadar sonra almamiz lazim bu sorumuzun cevabini bileni var mi :/Yaaa kızlar dün ilk defa kullandım ama jiletle alalı 3 gün olmuştu. Acaba uygulamadan önce hemen almakmı lazımdı. Bide ışık veren yer varya orası küçük küçük noktacıklarla doldu temizledim demizledim çıkmıyoo.sizdede öylemi acabaa
Canim sadece kucuk bir bolge yap .Aci olmazsa devam et. Ayrica temizleyebilirsin alistiktan sonra zaten atis seviyesini artiriyorsun Yanliz işlem bittikten sonra bol su ic terleme zaten kullanma kilavuzunda islem sonra yapman gerekenler yaziyor.onlara dikkat ayni yere 3 kez atis yapma daha 2 hafta sonra tekrar yap bak etkisini goreceksinYaaa kızlar dün ilk defa kullandım ama jiletle alalı 3 gün olmuştu. Acaba uygulamadan önce hemen almakmı lazımdı. Bide ışık veren yer varya orası küçük küçük noktacıklarla doldu temizledim demizledim çıkmıyoo.sizdede öylemi acabaa
Ben aldıktan sonra sert sert olmadı. Ama agdanın ustunden 6hafta gecince aldım.klavuzda öyle yazıyodu. Sen rn son ne zaman aģda yada makineyle almıstın.odan olabilirmikiiiCanim bende bugun uyguladım kolumum bi bolumunu jiletle aldim denemek amacli ardindan hemen yaptım bisi sorucam sizdede aldiktan sonra sert sert oluyo mu ne anladim ben bundan yumusacik olmayacaksa bir de jiletledikten ne kadar sonra almamiz lazim bu sorumuzun cevabini bileni var mi :/
Aaa du mu içilcekk çok sağol şekerim ona hiç dikkat etmemiştim. Jiletin üzerinden 3 gun gecmesini bekledim dün koltuk altı ve bacağımı aldm. Koltuk altım 1. Seviyede bile acıdı azcık kökleri cıktı diye galba.bidahakine dusta temizlenil giricem hemen. Inşallah sonuc alırız ya canımızın yandıgına değsinn. Bide benim vücudumda yara olan yerler var ufak tefek onlarn üzerindende gectim yanlıslıkla bisey olur mu kii :/Canim sadece kucuk bir bolge yap .Aci olmazsa devam et. Ayrica temizleyebilirsin alistiktan sonra zaten atis seviyesini artiriyorsun Yanliz işlem bittikten sonra bol su ic terleme zaten kullanma kilavuzunda islem sonra yapman gerekenler yaziyor.onlara dikkat ayni yere 3 kez atis yapma daha 2 hafta sonra tekrar yap bak etkisini goreceksin
Agdayla alali 1 ay oldu ama suan tuyler var bende dun kucuk bir bolumunu jiletle aldim denemek amacli yaptim o jiletin verdigi sertlik gitmedi tuylu haliyle mi lazer yapayim ben cozemedim valla Genitali agdayla aldircam 6 hafta sonra lazer yaparim simdi jiletleyip sert sert olsun istemiyorumBen aldıktan sonra sert sert olmadı. Ama agdanın ustunden 6hafta gecince aldım.klavuzda öyle yazıyodu. Sen rn son ne zaman aģda yada makineyle almıstın.odan olabilirmikiii
hımmm anladım canımm. Tam tüylü olmıcak tabiki ama bende azcık çıktığında mı alcam yoksa jiletten hemen sonramı bilmiyorum kararsız kaldımm. ama zaten hemen bikerede o jiletin sertliği gitmezkiiiiii.zamanla şekerim sabret azcıkk yoksa benimkide sert hala bende 1 kere aldım. Ayy kurtulyım şu tüylerden göbek atcamAgdayla alali 1 ay oldu ama suan tuyler var bende dun kucuk bir bolumunu jiletle aldim denemek amacli yaptim o jiletin verdigi sertlik gitmedi tuylu haliyle mi lazer yapayim ben cozemedim valla Genitali agdayla aldircam 6 hafta sonra lazer yaparim simdi jiletleyip sert sert olsun istemiyorum
Aynen vallahiii karşılıklı atariz artık canımhımmm anladım canımm. Tam tüylü olmıcak tabiki ama bende azcık çıktığında mı alcam yoksa jiletten hemen sonramı bilmiyorum kararsız kaldımm. ama zaten hemen bikerede o jiletin sertliği gitmezkiiiiii.zamanla şekerim sabret azcıkk yoksa benimkide sert hala bende 1 kere aldım. Ayy kurtulyım şu tüylerden göbek atcam
Yok canim bir sey olmaz yanliz 2 hafta sonra tekrar yap bunda jilet vurma zaten atis yaptigin yerde cikmaz gozunden kacan yapmadigin yerde tuyler cikar .Aaa du mu içilcekk çok sağol şekerim ona hiç dikkat etmemiştim. Jiletin üzerinden 3 gun gecmesini bekledim dün koltuk altı ve bacağımı aldm. Koltuk altım 1. Seviyede bile acıdı azcık kökleri cıktı diye galba.bidahakine dusta temizlenil giricem hemen. Inşallah sonuc alırız ya canımızın yandıgına değsinn. Bide benim vücudumda yara olan yerler var ufak tefek onlarn üzerindende gectim yanlıslıkla bisey olur mu kii :/