Kişisel Bakım Ürünleri Remington IPL-6750 Prestige Lazer Epilasyon Seti

Bende remington 6750 aldım . Kullanma klavuzunda agdayla falan aldıysanız 6 hafta bekleyin yazıyo. Bekleyen varmı almak icin:)

Bende remington 6750 aldım . Kullanma klavuzunda agdayla falan aldıysanız 6 hafta bekleyin yazıyo. Bekleyen varmı almak icin:)
Merhaba her yere baktım ama gözümden kaçtı sanırım nereden alabilirim yazmiyor inernet siteleri harici alabilecegim bi yer yok mudur bu aleti az once bi bilisim marketi aradim ellerinde 6500 varmis 6750 hic bir yerde yok muu siz nereden temin ettiniz acaba

Jilet yapman gerekiyordu.kullanma klavuzda epilasyon veya agda yapmayin yaziyor. Çünkü onlar tüyleri kökünde aliyor. 2hafta bekle sonrasinda atis yap ve islemi 2 hafta araliklarla yap 3 uygulamada sonuc aliyorsun

Bende internette gordum aldim urunu kullaniyorum 2 uygulamada sonuc verdi. Sinirsiz olmasi dikkatimi cekti. O da urunu bozulursa yeni veriyorlar

Ben köroğlu diye bi mağaza var ordan aldım. Ama internettede vardı ya. 6500 da iyi ama yinede en son çıkan hep tercihimiz :):)

Jilet yapman gerekiyordu.kullanma klavuzda epilasyon veya agda yapmayin yaziyor. Çünkü onlar tüyleri kökünde aliyor. 2hafta bekle sonrasinda atis yap ve islemi 2 hafta araliklarla yap 3 uygulamada sonuc aliyorsun
Alalı 5 hafta oldu hala bekliyorum. kiletle alıyorum kökler iyice sertleşsin diye. 3 uygulamada sonuç diyosunuz ayy hadi inşallah :) zaten yazada az kaldı malum yazında yapılmıyo

aaaa genitale kullanılmıyor mu o zman ne anlamı kalıyo ki
Sayende önerilerinle bugün siparisi verdim.. 6750 en son cikani aldim biri yorumlara genitale kullanılmıyor yazmis ama bikini bolgesi basligi var anlamadim :) 6500 6250 modelinde bikini basligi yok sanirim o yorum yapan bu modellerden birini almis cunku 6750 nin aciklamasinda ozel bolgeyede kullanilir yaziyodu neyse bakalim artık sonuclarini buraya yazcam 2 gune gelir :)

hadi bakalım hayırlı olsunnn tez zamanda biter inşallahh aynen ya digerinde yok genital bölge icin başlık

hadi bakalım hayırlı olsunnn tez zamanda biter inşallahh aynen ya digerinde yok genital bölge icin başlık
Tesekkur ederim inşallah.. benim tek korkum var doğuştan kizilim, kızıllarda etkili olmuyormus ama yüzüm haric diger yerler alina alina sarilasti umarim ise yarar

Tesekkur ederim inşallah.. benim tek korkum var doğuştan kizilim, kızıllarda etkili olmuyormus ama yüzüm haric diger yerler alina alina sarilasti umarim ise yarar
Inşallah işe yarar canım yaa. Kızılı duymadımda sarı tüylerde etkili olmadıgnı biliyorum. En ideali beyaz ten siyah kılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…