- 21 Şubat 2016
- 5
- 2
- 29
-
- Konu Sahibi ben umudum
Merhaba her yere baktım ama gözümden kaçtı sanırım nereden alabilirim yazmiyor inernet siteleri harici alabilecegim bi yer yok mudur bu aleti az once bi bilisim marketi aradim ellerinde 6500 varmis 6750 hic bir yerde yok muuBende remington 6750 aldım . Kullanma klavuzunda agdayla falan aldıysanız 6 hafta bekleyin yazıyo. Bekleyen varmı almak icin:)
Merhaba her yere baktım ama gözümden kaçtı sanırım nereden alabilirim yazmiyor inernet siteleri harici alabilecegim bi yer yok mudur bu aleti az once bi bilisim marketi aradim ellerinde 6500 varmis 6750 hic bir yerde yok muusiz nereden temin ettiniz acaba
Bende remington 6750 aldım . Kullanma klavuzunda agdayla falan aldıysanız 6 hafta bekleyin yazıyo. Bekleyen varmı almak icin:)
Internet sitesinde yaziyor bende internetten arastirdim oyle almaya karar verdim 2 uygulamada sonuc verdiBir cihazın FDA onaylı olduğunu nasıl öğreniriz?
Kızlar yeni modelleri sınırsız ampül ve youtube da gördüm bir kanalda kıza sordum birşeyler güzele benziyor ürün bundan kullanan var mı?
Canim cok teşekkür ederim cevap için. Siparis verecegim yarin bi internet sitesinden. Sen genitale kullaniyor musun klavuzunda kullanmayin yaziyormus o biraz moralimi bozdu6750 olmasin farki cantasi ve yuz basligi var 6500 ve 6250 de alabilirsin hepsi sinirsiz
Ben köroğlu diye bi mağaza var ordan aldım. Ama internettede vardı ya. 6500 da iyi ama yinede en son çıkan hep tercihimiz :):)Merhaba her yere baktım ama gözümden kaçtı sanırım nereden alabilirim yazmiyor inernet siteleri harici alabilecegim bi yer yok mudur bu aleti az once bi bilisim marketi aradim ellerinde 6500 varmis 6750 hic bir yerde yok muusiz nereden temin ettiniz acaba
aaaa genitale kullanılmıyor mu o zman ne anlamı kalıyo kiCanim cok teşekkür ederim cevap için. Siparis verecegim yarin bi internet sitesinden. Sen genitale kullaniyor musun klavuzunda kullanmayin yaziyormus o biraz moralimi bozdu
Alalı 5 hafta oldu hala bekliyorum. kiletle alıyorum kökler iyice sertleşsin diye. 3 uygulamada sonuç diyosunuz ayy hadi inşallah :) zaten yazada az kaldı malum yazında yapılmıyoJilet yapman gerekiyordu.kullanma klavuzda epilasyon veya agda yapmayin yaziyor. Çünkü onlar tüyleri kökünde aliyor. 2hafta bekle sonrasinda atis yap ve islemi 2 hafta araliklarla yap 3 uygulamada sonuc aliyorsun
Sayende önerilerinle bugün siparisi verdim.. 6750 en son cikani aldim biri yorumlara genitale kullanılmıyor yazmis ama bikini bolgesi basligi var anlamadim :) 6500 6250 modelinde bikini basligi yok sanirim o yorum yapan bu modellerden birini almis cunku 6750 nin aciklamasinda ozel bolgeyede kullanilir yaziyodu neyse bakalim artık sonuclarini buraya yazcam 2 gune gelir :)aaaa genitale kullanılmıyor mu o zman ne anlamı kalıyo ki
hadi bakalım hayırlı olsunnn tez zamanda biter inşallahh aynen ya digerinde yok genital bölge icin başlıkSayende önerilerinle bugün siparisi verdim.. 6750 en son cikani aldim biri yorumlara genitale kullanılmıyor yazmis ama bikini bolgesi basligi var anlamadim :) 6500 6250 modelinde bikini basligi yok sanirim o yorum yapan bu modellerden birini almis cunku 6750 nin aciklamasinda ozel bolgeyede kullanilir yaziyodu neyse bakalim artık sonuclarini buraya yazcam 2 gune gelir :)
Tesekkur ederim inşallah.. benim tek korkum var doğuştan kizilim, kızıllarda etkili olmuyormus ama yüzüm haric diger yerler alina alina sarilasti umarim ise yararhadi bakalım hayırlı olsunnn tez zamanda biter inşallahh aynen ya digerinde yok genital bölge icin başlık
Inşallah işe yarar canım yaa. Kızılı duymadımda sarı tüylerde etkili olmadıgnı biliyorum. En ideali beyaz ten siyah kılmışTesekkur ederim inşallah.. benim tek korkum var doğuştan kizilim, kızıllarda etkili olmuyormus ama yüzüm haric diger yerler alina alina sarilasti umarim ise yarar
evet cok arastirdim bende nerde siyah kil valla siyah killilara ozenir oldum:)Inşallah işe yarar canım yaa. Kızılı duymadımda sarı tüylerde etkili olmadıgnı biliyorum. En ideali beyaz ten siyah kılmış
Hahaha aman aman sakın özenmeevet cok arastirdim bende nerde siyah kil valla siyah killilara ozenir oldum:)
Haha :) Ooo tam lazerlik iste daha ne isterim kii :)Hahaha aman aman sakın özenmebendekiler simsiyahh tende beyaz bagıriyolar biz burdayız diye:)