Kişisel Bakım Ürünleri Remington IPL-6750 Prestige Lazer Epilasyon Seti

merhaba...
ben remingtonun ıpl 6750 cihazını aldım sınırsız atış olanı..genital bacak ve koltukaltında kullanıyorum ve tüylerim dökülmeye başladı.çıkan tüylerde cansız çıkıyor.cihazın üstünde cilt tipini belirlemek için bi bölme var oraya uygulama yapacağınız yeri okutuyosunuz ve cilt renginize göre onay alıyosunuz eğer çok esmerse bölge bronzlaşma varsa makine otomatik olarak algılıyor ve kapanıyor.tek sıkıntım atış hızı..4saniyede bir atış yapılabiliniyor küçük bölgelerde sıkıntı olmuyor ama bacak uygulamalarında benim için büyük problem oldu..şimdilerde hız için bi iğleştirme yapabilirmiyim onu araştırıyorum..
Bende aldım bu aleti ikinci seansı ne kadar aralıkla yaptın bide tüyleriniz kaç gün sonra dökülmeye başladı

Remington ıpl 6750 moldeli
Son çıkanı yani sınırsız atım olan
İkinci seansı yapıcam
İlkinden memnun kaldım
Tüylerin çoğu döküldü
Bacaklarda uzayamadılar bile
Sanırım işe yarayacak
Seans aralığınızı kaç haftada bir yapıyosunuz bide tüyleriniz kaç günden sonra dökülmeye başladı.

Satmak istediğmden değil zaten mecburiyetten satıyorum ihtiyacım çıktı acil o yüzden hatta ara ara bi vazgeçiyorm satmayım diye ama dediğim gibi mecburiyettn istersen sana fotosunu gönderirim 2 başlıklı çok geç çıkarıyo tüyleri benm % 50im gitti zaten.istermki tamamen bitireyim ama satmaya karar verdikten sonra alanın hakkına girmeyim diye kullanmıyorum bile
Durum acil madem inşallah bir an önce satarsınız. Elimde olsa kaçırmazdım. Benim de işi bırakma gibi bi durumum var bi kaç ay sonraya düşünüyordum zaten belki de hiç..

merhaba...
ben remingtonun ıpl 6750 cihazını aldım sınırsız atış olanı..genital bacak ve koltukaltında kullanıyorum ve tüylerim dökülmeye başladı.çıkan tüylerde cansız çıkıyor.cihazın üstünde cilt tipini belirlemek için bi bölme var oraya uygulama yapacağınız yeri okutuyosunuz ve cilt renginize göre onay alıyosunuz eğer çok esmerse bölge bronzlaşma varsa makine otomatik olarak algılıyor ve kapanıyor.tek sıkıntım atış hızı..4saniyede bir atış yapılabiliniyor küçük bölgelerde sıkıntı olmuyor ama bacak uygulamalarında benim için büyük problem oldu..şimdilerde hız için bi iğleştirme yapabilirmiyim onu araştırıyorum..
İlk
merhaba...
İkinci seansınızı kaç hafta sonra ysptınız tüyleriniz kaç günden sonra dökülmeye başladı bide hala kullanıyomusunuz memnunmusunuz

İlk

İkinci seansınızı kaç hafta sonra ysptınız tüyleriniz kaç günden sonra dökülmeye başladı bide hala kullanıyomusunuz memnunmusunuz

Bununla ilgili youtube videosu hazırladım almayı düşünenler bakabilirler

Son düzenleyen: Moderatör:
ben sınırsız atış olandan aldım (Sınırsız atım sayısına sahip INFINITY Lambalı
RemingtonIPL6750i-Light Prestige) aldıktan birkaç ay sonra hamile kaldım (hamileyken kullanılamaz) kullanamadan satışa çıkardım almak isteyen bana ulaşabilir hepsiburadadan almıştım -takas da yapabilirim işime yarayacak birşeyle-

2. Seansımı yaptım ve sonuc mükemmell bu kadar hızlı sonuç beklemiyordum kol altım bıyıklarım bacaklarım döküldü 1 aydır hiç cıkmadı genital bölgede de yarı yarıya bazı yerlerde hiç yok tüy bazı yerlerde ara ara var cok memnunum

Kızlar yeni modelleri sınırsız ampül ve youtube da gördüm bir kanalda kıza sordum birşeyler güzele benziyor ürün bundan kullanan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar yeni modelleri sınırsız ampül ve youtube da gördüm bir kanalda kıza sordum birşeyler güzele benziyor ürün bundan kullanan var mı?
Mrh ben lpl 6000 kullandım çok az gercekten faydasını da gördüm.yeni cikandan tek farkı ampulün bitmesi.bi ampul zaten 2 sene gidiyo ve eğer 15gunde bir kullanirsan.ama hic gerek kalmiyo bikac kullanmasan bile gerek duymuyosun.zaten ampulda pahalı değil.ben ihtiyaçtan satmak durumundayim.normal fiyati 1300kenben 650 diyorum.eğer ilgilenirsen sahibindene verdim orda g9rebilirsin

ben sınırsız atış olandan aldım (Sınırsız atım sayısına sahip INFINITY Lambalı
RemingtonIPL6750i-Light Prestige) aldıktan birkaç ay sonra hamile kaldım (hamileyken kullanılamaz) kullanamadan satışa çıkardım almak isteyen bana ulaşabilir hepsiburadadan almıştım -takas da yapabilirim işime yarayacak birşeyle-

Kızlar ben ürünü sattım başka bir platform üzerinden, özel mesaj atanlar filan oluyor burdan toptan yazayım dedim. Teşekkürler ilgilenenlere..

Burda söyleyince editörler banlıyor o yüzden site adı yazamıyorum

X