Kişisel Bakım Ürünleri Remington IPL-6750 Prestige Lazer Epilasyon Seti

Kızlar ürünü kullanan arkadaşlara bir şey soracağım. Ben bu cihazı almadan önce burdan ve özelliklede kendi sitesinden araştırdım sonsuz ampul, sınırsız atış yazıyor diye aldım ancak kargom dün geldi kutu üzerinde 150.000 atış yazıyor. Sizin ürün kutularında ne yazıyor? Resimdeki ilk foto remington un sitesinden diğeri benim ürünün kutusu. İade mi etsem karar veremedim Onun için açmadım daha kutuyu

Eklentiler

• 69EAE8B6-3D41-4BBE-97B9-23AB72E37F12.jpg
    74,9 KB · Görüntüleme: 363
Arkadaşlar ben gitti gidiyordan aldım garanti belgesi geldi ama faturası ürün çıkış tarihi yok modeli vs yazıyor ürüne olumsuz yorum yaptığım için satıcı beni tehdit ediyor garantini iptal ederim diye ne yapmam gerekli

satici urunu faturasiz mi yollamış ? Ve siz urunu niye olumsuz yazdiniz ? direk gittigidiyorla iletişime geçin eğer ürünü faturasiz yolladilarsa.

satici urunu faturasiz mi yollamış ? Ve siz urunu niye olumsuz yazdiniz ? direk gittigidiyorla iletişime geçin eğer ürünü faturasiz yolladilarsa.
Ürüne olumsuz yorum yaptım geç yolladığı için 7 günde geldi ürün yolda diye kandirdilar inanmayın ya hep sorun yaşıyoruz nette arkadaş da almış onda da faturası yok arkadaşım hepsi burada dan aldi

Kullanan arkadaşlar sorumla ilgili yorum yaparsanız çok sevinirim. Benim en büyük sıkıntım bacaklarımı neyle alırsam alayım batık sorunu yaşıyorum. Bu aleti kullandığınızda batık oluşma gibi bi sıkıntınız oldu mu ya da azalttı mı vs yani genel olarak batıklarla ilgili bilgilendirirseniz sevinirim. Alıp almama konusunda çok kararsız kaldım da.

Bende sınırsız atış olan üründen almayı düşünüyorum çok araştırdım teknosada varmış 1150 fiyat dediler alan arkadaşlar kaça aldınız netteki fiyati nekadar cok onceden kullananlar azalma varmı acaba bilgi verirmisiniz

uzun bir düşünme süreci ve firmayla görüşmeden sonra paketi açtım ve bir kez kullandım. öncelikle alacak arkadaşlar için şu konuyu açıklayayım. sınırsız atış diye bir şey yok. bu ürün 150000 atımlı geliyor. fakat firma biz bunu tek kişi kullanım için ürettik 150000 zaten bir kişi için yeterli ama eğer ampul biterse biz yenisini göndereceğiz diye söz verdi. ilk kullanım olduğundan olabilir belki ama ben 3. sevide zor dayandım hatta birçok yerde 2. ve 1. seviye kullandım. (ama benim biraz canım kıymetlidir :) ) açıkçası kendi kendime işkence yapıyormuşum gibi bir hisse kapıldım ama tek seferde bile gözle görülür bir azalma mevcut ve o acı buna değer bence. 2. kullanım zamanım geldi de geçiyor ama bu aralar pek vaktim olmadı. en kısa zamanda 2. seansımı da yapıp paylaşırım.

batık falan kalmıyor
kesin bilgi

Sınırsız diye bir ürün yok. Philips de atış ömrü bitince makinayı çöpe atıyorsun. Ama remigton da 100 TL ye yakın düşük bir ücrete yeni başlık alıyorsun. Farkı bu iki markanın. Bende yaklaşık 3 sene önce almıştım. Aldığımda 2 aylık hamileydim. Haliyle kullanamadım. Ve sonra emzirme süreci vs. kullanamadım. yaklaşık 5 aydır ara ara kullanıyorum. Koltuk altıma 4 seans falan yaptım. Aralarında dökülmeler oldu ve çıkmıyor artık bazı kısımlarında. Ara ara kullanmamın sebebi gerçekten canımı çok yakıyor. Yirmiuconbir arkadaşımızın dediği gibi. Benimde canım biraz azdır ama gerçekten bu can yakıyor. Bazı yerlerde 4. yapıyorum ama bazı bölgelerde 2. seviyeye zor dayanıyorum. Firmayı arayıp sordum normal mi yoksa makina da mı bir sıkıntı var diye. Oda arayan 10 kişiden 5 i canımı hiç acıtmıyor diyorsa 5 i acıtıyor diyor dediler. Sanırım kişinin cildinin hassasiyetiyle alakalı bir durum. Merak ettiğim genital bölgeye uygulanmıyor diye yazıyor bir defa uyguladım ama o yazıyı okuyunca uygulamadım bir daha. Uygulayan var mı? Bilgilendirir misiniz arkadaşlar.

Merhaba. Ben bu ürünü 2016 Ağustosunda aldım ama Ekim gibi kullanmaya başladım. Güzellik salonlarında lazere vücut için hiç gitmedim. Çok araştıran pimpirikli bir yanım olduğu için hiçbir yeri beğenemedim. Sonra yabancı bir sitede lazerle ilgili bir yazı okurken remingtondan bahsedildi. Türkiye'de yok sanıyordum. hepsiburada'dan almak istedim ama ürün ellerinde olmadığı halde var göründüğünden bekletildim ben de iptal ettim , remington ürünleri satan yerden aldım. Amacım ev konforunda en azından beni ağda derdinden kurtarmasıydı. Eğer beyaz tenliyseniz, kıllarınız sert kalın ise çok etkili. Ama esmerseniz ve tüy gibi ince ise kullanmayın tetikleme yapar. Ben fazlasıyla memnun kaldım. 1350 liraya 9 taksite almıştım. Koltukaltım, genitalim, bacaklarım, kollarıma kullanıyorum . Genitale bile seviye 5 te kullanıyorum canım tatlı değil. Acısı anında geçiyor zaten. İlk kullanımda kıllarda sadece yavaş büyüme oluyor. İkinci kullanımda bazı yerlerde dökülme oluyor, ara ara boşluklar oluşuyor. Beş altı kullanımda tüylerin çok büyük kısmı çıkmıyor , çıkanlar incecik tutup çekseniz gelecek şekilde. Ama bu bahsettiğim tüy yapısı kalın sert olanlar içindir. Makineyi yarım saatlik aralıklarla soğutarak kullanın. Basma tuşu ve süresi biraz ağır ama ev ortamında kendi özel alanında zamana yayarak yapabilme imkanı sağlaması benim için daha önemli. Ben bu yaz aylarını bu makine sayesinde rahat geçirdim. Verdiğim para sonuna kadar hakkıdır. Aşırı kullanımdan kaynaklı bir başlığın camını kırmıştım. Teknik servis ücret almadan yenisini gönderdi. Atış sayısı sınırsız değil bu arada. İnternet sitesinden garantisini 3 seneye uzatırsanız, 3 sene içinde bittiği takdirde yeniliyorlar , garantiden kasıt budur. Bence bu da diğerlerine göre çok iyi bir uygulama. Ama sakın üst kol, göbek, yüz gibi yerlere kullanmayın. Ben sağlam bir iğneli epilasyoncu bulursam hamilelik sonrası yüzümde çıkan tüyleri iğneli ile aldırıcam. Ben çok memnunum ama her ürün herkeste aynı verimi sağlamayabilir. Kız yapınızı iyi analiz edip almalısınız.

Genitale uygulanmıyor yazıyor ama ben biraz delilik yapıp kullanıyorum doğrusu. Hiçbir sakıncasını görmedim. Ipl çok uzun dalga boyuna sahip değil hatta lazer değil, foto ışını. Kıl tüy derdinden bunları da araştırdık maalesef. Deri altına nüfus etmediği ve literatürde bundan kaynaklı hastalık tespit edilmediği için bir cesaret kullandım ama herkese tavsiye etmem. Ben kullanmak zorundaydım çünkü.

Ben göbeğime dün uygulamaya başladım. Sakıncası nedir ? Bende beyaz tenliyim ve kıl köklerim gerçekten çok sert. Ama canımı çok yakıyor doğrusu 5 e sadece bacağımın alt kısmında zar zor dayanabiliyorum ama yine de orayı da 4 de yapmayı tercih ediyorum. Umarım sizin kadar memnun kalırız bizde. Artık bıktık bu istenmeyen tüylerden.

Umarım benden fazla memnun kalırsınız. Ama benim bildiğim kadarıyla göbek çevresi , üst kol, yüz gibi bölgelerde lazer tetikleme yapıyor. Göbektekiler kıl gibiyse belki olabiliyordur . Tüy kökü zayıfladıkça acı azalıyor.Nerede okuduğumu hatırlamıyorum ; remington ıpl her kullanımda kıl kökünü % 15- 20 oranında tüyü güçsüzleştiriyormuş. Kendim için de bunu söyleyebilirim. Benim canımın en çok yandığı yer iç bacaktı , genitalde bile bu kadar acımıyordu ama anlık geçici olunca dayanıyordum. İç bacağım bir süre tahriş oldu çünkü ben günde sıcak duşa 2 defa girmeden duramayan biriyim. Uygulamadan sonra sıcak su temas etmemeli ben dikkat etmiyordum bu kısma. Cilt yenileyici kremlerle tahrişi giderdim. Nereye kadar beni idare ederse o kadar devam edeceğim

mrb .evde lazer epilasyon aletlerini ararştırırken 2 sene önce yazdığınız bu msj ı gördüm 2. seansınızı yaptığınızı yazmışsınız.halen kullanıyormusunuz makineyi ? şuan ne kadar sürede bir yapıyor sunuz?memnun musunuz?

Makineyi bir kaç senedir kullanan arkadaşlar var mı? durumları nedir?ne kadar sürede bir kullanmaya devam ediyorsunuz?

2 yıl olucak şuan hiç cıkmıyor tüyler diyebilrm sadece 4_5 ayda 1 ışın veriyorum oda cok az tektük ince tüy cıkanlarda

merhaba kızlar bende bu ürünü yeni aldım daha 1 defa uyguladım 10 gün filan olucak uygulayalı uyguladıktan sonra bile elimi bacağımda gezdirdiğimde tüylerin hala olduğunu gördüm böyle olmaz diye düşündüm aranızda böyle olan var mı birde genelde ilk seanstan sonra dökülmeler olduğu yazılmış bir çok yerde bende hiç böyle birşey olmadı biliyorum herkesin kıl kökü farklıdır sabırsızım biraz :) 2 3 seanstan sonra etkisini görende oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…