Merhaba. Ben bu ürünü 2016 Ağustosunda aldım ama Ekim gibi kullanmaya başladım. Güzellik salonlarında lazere vücut için hiç gitmedim. Çok araştıran pimpirikli bir yanım olduğu için hiçbir yeri beğenemedim. Sonra yabancı bir sitede lazerle ilgili bir yazı okurken remingtondan bahsedildi. Türkiye'de yok sanıyordum. hepsiburada'dan almak istedim ama ürün ellerinde olmadığı halde var göründüğünden bekletildim ben de iptal ettim , remington ürünleri satan yerden aldım. Amacım ev konforunda en azından beni ağda derdinden kurtarmasıydı. Eğer beyaz tenliyseniz, kıllarınız sert kalın ise çok etkili. Ama esmerseniz ve tüy gibi ince ise kullanmayın tetikleme yapar. Ben fazlasıyla memnun kaldım. 1350 liraya 9 taksite almıştım. Koltukaltım, genitalim, bacaklarım, kollarıma kullanıyorum . Genitale bile seviye 5 te kullanıyorum canım tatlı değil. Acısı anında geçiyor zaten. İlk kullanımda kıllarda sadece yavaş büyüme oluyor. İkinci kullanımda bazı yerlerde dökülme oluyor, ara ara boşluklar oluşuyor. Beş altı kullanımda tüylerin çok büyük kısmı çıkmıyor , çıkanlar incecik tutup çekseniz gelecek şekilde. Ama bu bahsettiğim tüy yapısı kalın sert olanlar içindir. Makineyi yarım saatlik aralıklarla soğutarak kullanın. Basma tuşu ve süresi biraz ağır ama ev ortamında kendi özel alanında zamana yayarak yapabilme imkanı sağlaması benim için daha önemli. Ben bu yaz aylarını bu makine sayesinde rahat geçirdim. Verdiğim para sonuna kadar hakkıdır. Aşırı kullanımdan kaynaklı bir başlığın camını kırmıştım. Teknik servis ücret almadan yenisini gönderdi. Atış sayısı sınırsız değil bu arada. İnternet sitesinden garantisini 3 seneye uzatırsanız, 3 sene içinde bittiği takdirde yeniliyorlar , garantiden kasıt budur. Bence bu da diğerlerine göre çok iyi bir uygulama. Ama sakın üst kol, göbek, yüz gibi yerlere kullanmayın. Ben sağlam bir iğneli epilasyoncu bulursam hamilelik sonrası yüzümde çıkan tüyleri iğneli ile aldırıcam. Ben çok memnunum ama her ürün herkeste aynı verimi sağlamayabilir. Kız yapınızı iyi analiz edip almalısınız.