Kişisel Bakım Ürünleri Remington IPL-6750 Prestige Lazer Epilasyon Seti

Ben ilk seansı yapalı 1 hafta oldu ama hala bi dökülme olmadı bacaklarımın sert bir şekilde uzaması devam ediyor

Arkadaşlar remington 6750 olan ürün geldi elime bugün. Yüzümün tüylerini traş makünesi ile aldıktan sonra yüzüme uyguladm. Önce youtube den kullanışınızı izledim. Çok basitti 6 dk da falan yüzümü bitirdm. Salonlarda yaptrdığım gibiydi, şimdilik memnunum. Çok tüylü biri olarak içim rahat etti. Ama eşim kulağımdakileri de alsan keşke dedi. Sormadan yapmak istemedm. 3 başlığı var. Özel bölge, yüz ve vücut parçaları.

Merhabalar. Bütün yorumları baştan sona okudum arkadaşlar. Bende bi mağazadan hiç aklımda yokken satış görevlisinin koluma atış yapmasıyla kendimi ürünü alırken buldum satış görevlisinin dediğine göre her hafta uygula İnan ödemeye yapmaya geldiğinde bana teşekkür edeceksin dedi Çok çabuk gaza gelen biri olarak ne bir yorum ne bir araştırma hemen aldım yalnız koluma atış yaptığında kollarım da ki kıllar uzun olduğu için bir yanık kokusu oluştu zAten kadın normaldir dedi jiletle al hafta bir uygula kesinlikle dedi. En son modeli aldım. Bi kaç güne ulaşır elime bende heyecanla bekliyorum bakalım.

Valla ben çok memnunum. Uygulamaya korktm ilk aldığımda. Şuan elim alıştı. Ama tüyleri makine ile kısalttıktan sonra alın. Yoksa tende is lekesi gibi bir leke bırakıor.

Valla ben çok memnunum. Uygulamaya korktm ilk aldığımda. Şuan elim alıştı. Ama tüyleri makine ile kısalttıktan sonra alın. Yoksa tende is lekesi gibi bir leke bırakıor.
Bugün ulaştı elime çok şükür.. jiletle sıfırladım ben hiç kıl kalmadı o zaman hiç bir şey hissetmiyorsun . Yalnız hafif nokta nokta göründüğünde yaptığın zaman o zaman biraz acıyo ben bacaklarımı 5 de yaptım koltuk altını da 5 bikini bölgesi 3

Tek zorlandığım nokta yaptığım yeri unutuyorum acaba kaç kere geçtim üstünden bilemedim. Ya da yapmadığım yerlerde olabilir.

Bakalım bekleyip görücez

Bende gayet memnunum çoğu yerde çıkmıyo bile çıkanlar da ince tüy şeklinde
Annem boşuna verdik para o nasıl çıkartmıcak o kılları diyor bende görürsün dedim inşallah dediğiniz gibi olur da annem de bi şaşırsın

Annem boşuna verdik para o nasıl çıkartmıcak o kılları diyor bende görürsün dedim inşallah dediğiniz gibi olur da annem de bi şaşırsın
Bende annemin bıyık ve çene bölgesine yaptım ilk seferde bile çok etkisi oldu sadece beyaz olanları görmediği için beyazları kaldı bitebitek

Ben bıyıklarıma da yaptım da biraz biraz çıkıyo ve çok rahatsız ediyo normalde ipi elimden düşürmem, böyle nasıl olucak bilmiyorum yeniden atış yapsam mı acaba bi zararı olur mu ki

Ben 6750 sini agustos ayinda aldim daha önce güzellik merkezlerinde yaptirsigim için arada evde de yaparim kolaylik olsun masraftan kacinirim diye aldim. Kollarimda falan çok memnun kaldim ayda bi yapiodum. Bu arada abimin de omuzlarina falan yaptım tabi baslimlar ister istemez yandı çünkü abimin omuzlarini jiletle diil de tras makinasiyla aldik. Neyse gecen ay kollarima ialem yaptim ama daha onceki gibi dokulmedi abimin de ayni sekilde. Bide başlık eskiye göre hemen isinmaya başladı. Faturasiyla götürdük servise. Hic bi teknik sorun yokmus sadece basliklari degismisler. Denemek için caliatirdim makinayi simdi de iki atış yapio 8 9 atış yapmiyo sonra yine bi iki atış yapiyo duruyo anlamadim gitti. Müşteri hizmelerini aricam bakalim onlarin cevabi ne olacak. Burdan bi bakiyim dedim de galiba böyle bi sorun yasayan olmamis herkes memnuniyet asamasinda :)

Bence siz tekrardan götürün ve sorununuzu söyleyin servise gerekli işlemi yaparlar diye düşünüyorum ben

Arkadaslar ben bugun rowenta ve phılıps arasında kaldım anneler gunuydu....bu urun ıyıyse bundan alayım bana guvenılır bır sıte soylermısınız lutfen almam gerekıyor acıl bırde hangı modelı olacak tam yazarmısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…