-
- Konu Sahibi ben umudum
6500 Bi alt model 2 başlıklı vücut ve yüz sadece. 6750 son model 3 başlıklı vücut yüz ve bikini.Huhu hey bana açıklayın lütfen yaaaaaa
Birisi açıklasın lutfen
Bugün ulaştı elime çok şükür.. jiletle sıfırladım ben hiç kıl kalmadı o zaman hiç bir şey hissetmiyorsun . Yalnız hafif nokta nokta göründüğünde yaptığın zaman o zaman biraz acıyo ben bacaklarımı 5 de yaptım koltuk altını da 5 bikini bölgesi 3Valla ben çok memnunum. Uygulamaya korktm ilk aldığımda. Şuan elim alıştı. Ama tüyleri makine ile kısalttıktan sonra alın. Yoksa tende is lekesi gibi bir leke bırakıor.
Annem boşuna verdik para o nasıl çıkartmıcak o kılları diyorBende gayet memnunum çoğu yerde çıkmıyo bile çıkanlar da ince tüy şeklinde
Bende annemin bıyık ve çene bölgesine yaptım ilk seferde bile çok etkisi oldu sadece beyaz olanları görmediği için beyazları kaldı bitebitekAnnem boşuna verdik para o nasıl çıkartmıcak o kılları diyorbende görürsün dedim inşallah dediğiniz gibi olur da annem de bi şaşırsın
Bence siz tekrardan götürün ve sorununuzu söyleyin servise gerekli işlemi yaparlar diye düşünüyorum benBen 6750 sini agustos ayinda aldim daha önce güzellik merkezlerinde yaptirsigim için arada evde de yaparim kolaylik olsun masraftan kacinirim diye aldim. Kollarimda falan çok memnun kaldim ayda bi yapiodum. Bu arada abimin de omuzlarina falan yaptım tabi baslimlar ister istemez yandı çünkü abimin omuzlarini jiletle diil de tras makinasiyla aldik. Neyse gecen ay kollarima ialem yaptim ama daha onceki gibi dokulmedi abimin de ayni sekilde. Bide başlık eskiye göre hemen isinmaya başladı. Faturasiyla götürdük servise. Hic bi teknik sorun yokmus sadece basliklari degismisler. Denemek için caliatirdim makinayi simdi de iki atış yapio 8 9 atış yapmiyo sonra yine bi iki atış yapiyo duruyo anlamadim gitti. Müşteri hizmelerini aricam bakalim onlarin cevabi ne olacak. Burdan bi bakiyim dedim de galiba böyle bi sorun yasayan olmamis herkes memnuniyet asamasinda :)