Remıngton - ıpl 5000 lazer epilasyon aleti

sebiyla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2009
14
0
86
46
İstanbul
Arkadaşlar bu ipl aletini kullanan var mı?Daha yeni çıkmış bir ürün ve evde kendi kendinize uygulayabiliyorsunuz,kullanan memnun kalan arkadaşlar varsa düşüncelerini paylaşırlarsa sevinirim....iplin geçici olarak tüyleri yokettiği söyleniyor tmm ama mantıken düşünüldüğünde o tüyler boşu boşuna yaratılmamış onun vucüdumuzda muhakkak bi fonksiyonu mevcut bu nedenle iplin lazer yaptırmaktan sağlık açısından daha uygun olduğunu düşündüğümden ve güzellik salonlarına vs.lere güvenmediğimden bu aleti almayı düşünüyorum

niye kimse yanıt yazmamış arkadaşlar?? ben de bu aleti almayı düşünüyorum ama bir de Silk'n SensEpil HPL Yöntemli Evde Kalıcı Epilasyon Aleti gördüm, ikisinin arasında kaldım. deneyip kullanan varmı?

Merhaba ben silkn kullaniyorum 2 aydir koltuk altinda 3. Seanstan sonra yarisindan fazlasi gitti tuylerin ben memnun kaldim

Bu tür aletler işe yarasaydı onca insan gidip epilasyon merkezlerine para yatırmazdı. En fazla çıkma süresini uzatır, ama tüyleri yok edeceğini düşünmüyorum. Etkili bir epilasyon için kk anasayfa da ki yazımı okuyun. Sağlıcakla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…