• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kişisel Bakım Ürünleri Remington Ipl 3500

ftm7

Fatma
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2012
3
8
286
Antalya
Arkadaşlar merhabalar,
Bundan birkaç ay önce şoktan ıpl3500 lazer epilasyon cihazı aldım, ama yaz diye bir kere yapıp tekrar yapmamıştım, 10-12 gün öncesi koltuk altıma tekrar yaptım ve geçenlerde tüyleri çekmeye çalıştım elime geldi çoğu bu kadar kısa sürede böyle bir etki beklemiyordum, tüylerimin azalmasına faydası olacağını düşünüyorum :)
internette bu cihazla ilgili yorum göremedim, belki faydam olur diye yazmak istedim, hoşçakalın

bende de aynı makina mevcut 1 yıl oldu alalı 3 ay filan gibi bir süreçte çok iyi sonuç aldım çok seviyorum bu makinayı ama malesef yarıda bırakmak zorunda kaldım bebek düşündüğüm için zararı olur diye şuanlık yapmıyorum ilk fırsatta devam edeceğim :)

bende de aynı makina mevcut 1 yıl oldu alalı 3 ay filan gibi bir süreçte çok iyi sonuç aldım çok seviyorum bu makinayı ama malesef yarıda bırakmak zorunda kaldım bebek düşündüğüm için zararı olur diye şuanlık yapmıyorum ilk fırsatta devam edeceğim :)
Merhaba memnunmusunuz acaba etkisini gordunuz mu bende alacagim da

Back