Saç Şekillendiriciler Remington Ci76 Pro Spıral Bukle Maşası mı, Remington Protect & Shıne CİF75 Maşa mı?

daisyss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
3
0
Arkadaşlar

Remington Ci76 Pro Spıral Bukle Maşası mı, Remington Protect & Shıne CİF75 Saç Maşa mı? ikisi arasında kaldım kullanan varmı bu ürünleri hangisini tavsiye edersiniz?

Remington Protect & Shıne CİF75 Saç Maşasında teflon tourmaline kaplı kumaştan bahsediyorlar nasıldır?

Arkadaşlar bu ürünleri kullanan yok mu aranızda :2: Kumaş kaplı olan cif 75 yada ci 76 cevap bekliyorum

yok galiba..bende ci95 almak istiyorum, çok hoş gözüküyorr ama kullanan birinden duysam memnun olup olmadığını çok daha iyi olcakkk :)

dün gece ci76 modelini sipariş werdim bu gün kargolanmış yarın elimde olur büyük ihtimalle yorum yaparım gelince :KK61:

dün gece ci76 modelini sipariş werdim bu gün kargolanmış yarın elimde olur büyük ihtimalle yorum yaparım gelince :KK61:

canımmm lütfendener denemez cevap yaz bende alıcam acil maşa sevgili askerde izne gelecek o gelmeden hem maş hem düzleştirici almam lazım 27 gün karar sürem var :KK70:

Arkadaşlar

Remington Ci76 Pro Spıral Bukle Maşası mı, Remington Protect & Shıne CİF75 Saç Maşa mı? ikisi arasında kaldım kullanan varmı bu ürünleri hangisini tavsiye edersiniz?

Remington Protect & Shıne CİF75 Saç Maşasında teflon tourmaline kaplı kumaştan bahsediyorlar nasıldır?

maşa ve düzleştirici beinim saçlarımı mahvediyor..o nedenle kullanmıyorum canım..
yorum yapamadım,kusura bakma :KK71::KK71:

canımmm lütfendener denemez cevap yaz bende alıcam acil maşa sevgili askerde izne gelecek o gelmeden hem maş hem düzleştirici almam lazım 27 gün karar sürem var :KK70:

canım maşam geldi :KK64: hemen açtım we saçımdan bir tutam aldım doladım bi 10 sn bekletip açtım sonuç süperr kesinlikle tawsiye ederim ki maşa daha önce hiç kullanmamıştım :KK61: bu arada ci19 modelinede gzel diyorlar seramik kaplama ama benim saçlarım boyadan çok yıprandığı için bu modelini aldım teflon we bişy kaplama daha yani saça en az zararı wersin die we çok memnun kaldım remingtonun düzleştiriciside war 1051 çok memnunum fiyatıda hepsiburada da düşmüş bence direk oldan al derim teknosayla falan baya bi farkediyor teknosa nın sitesinde aldığım maşa 99 tl hepsiburadadan kargo dail 71 tl ye geldi :KK42: bu arada benimde sewgilim askerde uzaklaarrdaaa ama benim ki hep asker astsubay yani bende onun iznini bekliyorum seni çok iyi anlıyorum cicimm :KK69:

canım maşam geldi :KK64: hemen açtım we saçımdan bir tutam aldım doladım bi 10 sn bekletip açtım sonuç süperr kesinlikle tawsiye ederim ki maşa daha önce hiç kullanmamıştım :KK61: bu arada ci19 modelinede gzel diyorlar seramik kaplama ama benim saçlarım boyadan çok yıprandığı için bu modelini aldım teflon we bişy kaplama daha yani saça en az zararı wersin die we çok memnun kaldım remingtonun düzleştiriciside war 1051 çok memnunum fiyatıda hepsiburada da düşmüş bence direk oldan al derim teknosayla falan baya bi farkediyor teknosa nın sitesinde aldığım maşa 99 tl hepsiburadadan kargo dail 71 tl ye geldi :KK42: bu arada benimde sewgilim askerde uzaklaarrdaaa ama benim ki hep asker astsubay yani bende onun iznini bekliyorum seni çok iyi anlıyorum cicimm :KK69:

ayyy canım seninki daha zor allah kolaylık versin ben en azından gün sayıyom seninki hep asker :KK43: onun dışında yaptıktan sona bi foto koysan çok merak ettim

ayyy canım seninki daha zor allah kolaylık versin ben en azından gün sayıyom seninki hep asker :KK43: onun dışında yaptıktan sona bi foto koysan çok merak ettim

Amiinnn !! ayy sorma canım yaa bide şırnak ın dağında şuan we en son kasım ın ilk haftası gördüm we gelmesine daha 2 ay war sen düşn artık :KK31: tamam canım en kısa zamanda fotosunu koyarım :KK61:

Son düzenleme:
canım ben Remington Ci76 kullanıyorum gayet memnunum. hatta aldığım yerde deneme amaçlı saç yapıolardı. arkdaşımın dümdüz saçları vardı normaldehemen sönerdi ama kız orda bu maşa ile saçlarını yaptı ve tüm gün dayandı bozulmadı. ben tavsiye ederim.

ayy özgecim allah yardımcın olsun benimkide bitlis sağınlıda benim şafak 169 :KK43: ayrıca sağol nurdancım yaaa onu alayım barii

ben de çok uzun araştırma sonucu ve daha önce babyliss de yaşadığım hayal kırıklığı ardından Remington Protect & Shıne CİF75 almaya karar verdim kargo dahil 77 tl ye mal oldu dün sipariş verdim bugün geldi ve tabi hemen denedim sonuç süper tam istediğim doğal iri dalgalar oldu :KK70: saçlarım çok düz çok yumuşak ince telli olduğu için şekil vermek çok zor ama bu maşayla verdiğim model saatlerdir duruyo spreysiz hemde bakalım sabah a kalacak mı :KK52:.ayrıca maşa çok pratik ele hemen oturuyo kaza ile yanma olasılığı çok çok az :KK34:

X