Saç Şekillendiriciler Remington Ci5338 Pro Big Bukle Maşası Kullanan yada alternatif tavsiye acil lütfen :(

lulu344

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2014
13
0
34
Bütün kadınlara selam dünyanın en güzel varlıklarıyız evet ama bir sorum var :)

Saç maşası alıcam.Böyle büyük bukleler olması için 30 mm üstü ve 200 derece üstü bir maşa arıyorum.Remington un Ci5338 Pro Big Bukle Maşası sını buldum ama hiçbir yazı bulamadım internette kullanan yada bilen biri varmıdır acaba? Yada istediğim gibi bir maşa bilen varmıdır???

Pek tutmuyor tutsa da hemen bozuluyor diye duydum ben babyliss almayı düşünüyorum kullananlar memnun genelde...

http://www.teknosa.com/urunler/120200295/rowenta-cf-3312-elite-masa
canım ben bunu kullanıyorum ve çok memnunum.ben de 30 mm ve 25 mm arasında çok kaldım ve kesin remington alırım diye düşünüyordum ki,satın aldığım yerdeki kız bunu önerdi.teknosa gibi yerlerde deneme şansın da oluyor ben deneyip de almıştım,iyi ki de almışım hem çabuk şekil veriyor hem de fiyatı remington dan falan daha uygun,sen de gidip deneyip kafana yatan bitanesini seçebilirsin..kalın bukle konusuna gelince 25 mm aldığında saçını bukle yaparken biraz fazla bi saç tutamıyla yaparsan iri buklelerin olur,ince saç tutamıyla yaptığında ince olur o şekilde ayarlayabilirsin.30 mm de bu pek mümkün olmayabilir çünkü kalın olduğu için sarması etmesi zor olur,baya uzun saç lazım onun için..

Son düzenleme:

Canım çok teşekkür ederim tavsiyelerin için Hangi teknosaya gittin acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…