Selam kızlar ,
yardımlarınıza ihtiyacım var bende maşa almak istiyorum saç tipim kabarık dalgalı yıka ve çık olmuyor asla...düzleştirmekten bıktım sıra maşaya geldi :kedi:
aranızda "Remington ci151 pro soft curls tong" kullanan varsa yorumlarını alabilirmiyim lütfen...fiyatı 59 civarlarında galiba hoşumada gitti ama tabii kullananlardan da yorumlarını istiyorum ....birde bu kalınlık konusunda yardım istiyorum ben öyle ince bukle değil iri bukle istiyorum daha bu konuda da fikirlere ihtiyacım var...
ben maşa kullanmıyorum.ama braun düzleştirici kullanıyorum.yalnız bir arkadaşım remington maşa kullanıyor.çok memnun o.yinede sen bilirsin tabii.peki braunun maşası yokmu.birde ona baksan.braun süper çünkü bu aletlerde.
braun düzleştiricisiini kullanıyorum zaten memnunum gerçektende ama maşaları çok pahalı diğer markalara göre onun için biraz uygun arıyorum remington da yorumlara baktığımda kaliteli olduğunu gördüm bu sebepten biraz remingtona takıldım
ben bu markanın düzleştiricisini kullanıyorum çok memnununm zaten profesyonel ürünleri kaliteli kuaförler kullanır bu markayı bununda güzel olacağına eminim