Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç ŞekillendiricilerRemington Cİ 6219 kullanan var mı?
saçlarım çok düz ve ve omuzdan biraz yukarıda yani kısa. bu modelin videosunu internette gördüm ve çok kullanışlı gibi geldi bana. kullanan ve tavsiye edecek olan var mı?
canım benim bende almıştım saçı şekilden şekile sokuyor güya ...ama sen başarabilirsen yapıyor o işi . bi de ben bu markayı inanılmaz iyi duymuştum aldım.saçlarımı yaktı döktü...vs. ama kullanıcı yorumlarını ayrıntılı oku ...ben beğenmedim.tercih senin herkes de farklı sonuçlar yaratabilir.bazıları için iyi bazıları için kötü.
bende bunu çok beğenmiştim ama iri dalga elde edemeyeceğimi düşünerek 32 mm maşa aldım gelmesini bekliyorum 19 mm ci6219 maşa ince bukleler oluşturur ve kendini yakmazsın
bende bunu çok beğenmiştim ama iri dalga elde edemeyeceğimi düşünerek 32 mm maşa aldım gelmesini bekliyorum 19 mm ci6219 maşa ince bukleler oluşturur ve kendini yakmazsın
merhabalar aldım kullandım kullanımı kolay diğer maşalar gibi el yakmıyor o açıdan muhteşem fakat bir problem var yön problemi saçın sağ tarafı dışa sol tarafi içe doğru oluyor bu da insanın sinirini bozuyor.bu problemi çözen varsa cevap yazarsa çok sevinirim.Ama kullanım açısından gerçekten kolay yormuyor yakmıyor.. Karar sizin