Saç Şekillendiriciler Remington AMA HANGİSİ?

aysecolluoglu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
1.094
15
kızlar saç kurutma makınası olmayı dusunuyorum tabı parayı denklestırebılırsem:) remington alacagım kesın, remıngtonun buharlı duzlestırıcısını kullanıyorum ve cok memnunum ama adam gıbı guclu hızlı bır sdekılde kurutacak ıstedıgım zamanda fon cekebılecegım bır makına ıstıyorum, evdekı makına cok zayıf 3 saatte anca kurutuyor. remıngtonum ıkı modelı var aklımda hangısı daha ıyı bılemedım ozellıkler aynı sadece bırı 2000 walt dıgerı 2100 walt ama arada 40 tl fark var sızce ı aradakı 100walt ıcın o 40 tl verılır mı 2000walt guclumudur dıgerı kadar kullananlar yardımcı olrusa cok cok sevınırım
Remington Ti2000 Essentials Turbo Difüzörlü 2000W İyonik Saç Kurutma
$sgremti2000.jpg
Remington D5020 2100W Pro İyonlu Difüzörlü Saç Kurutma Makinesi
$sgremd5020.jpg

Eklentiler

• $asset.php.jpg
    $asset.php.jpg
    8,2 KB · Görüntüleme: 140
bende ıkıncıyı almayı dusunuyorum netten alacagım ıcın hangısı kucuk hangısı buyuk bılmıyorum. ben remıngtondan sasmam, tabı ben alana kadar saıtstan kalkmasa barı:) bırıncısıyle butun ozellıklerı aynı sadece bırı2000 dıgerı2100walt bırde sekıl farkı var. bılemedım ya, sızın makına kac walt ve kuafor makınaları kadar guclumu, ben oyle kalıtelı bısey sıtıyorum remıngtonda dah ıyıler var ama fıyatlar artıyor tabı ıkıncı mak 120 tl, dısardan almakta ıstemem hepsıburadaya alısmısım dısardan alamam guvenemem

bende ıkıncıyı almayı dusunuyorum netten alacagım ıcın hangısı kucuk hangısı buyuk bılmıyorum. ben remıngtondan sasmam, tabı ben alana kadar saıtstan kalkmasa barı:) bırıncısıyle butun ozellıklerı aynı sadece bırı2000 dıgerı2100walt bırde sekıl farkı var. bılemedım ya, sızın makına kac walt ve kuafor makınaları kadar guclumu, ben oyle kalıtelı bısey sıtıyorum remıngtonda dah ıyıler var ama fıyatlar artıyor tabı ıkıncı mak 120 tl, dısardan almakta ıstemem hepsıburadaya alısmısım dısardan alamam guvenemem

benim aldığım 2200 walt canım..ben teknosadan 99 tl ye aldım,indirimdeydi..hepsiburada da sanırım 104 mü 107 tl mi öyle bir şey..philips salon dryer HP 8182..hepsiburadada var yani benim aldığım..
benim pek marka takıntım yoktur..philips de çok kaliteli.
istersen bir bak internetten canım..salon dryer olnalar daha profesyonel ..ben çok memnunum..

2200waLt ıyıymıs ya remıngtonda 2200 olan 160 tl falan, benım takıntım markadan degılde remıngtonun kalıtesıne guvendıgım ıcın, teknık destegı falan cok saglam o yuzden baska marka almam dıyorum. ama senınkınede bakacagım bır, teknosadada remıngton var ama teknosaya hıc guvenmıyorum.

bende remington kullnıyorum spin curl adı ve cok memnunun 1800 w hemencık kurutuyor saclarımı bıde aparatı var ucuna takıyosn bukle yapıo saçlarını ben memnunum

X