Saç Şekillendiriciler Remington 9950 - Philips 8361 mi?

esmagngr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2010
23
2
86
İstanbul
Kızlar, saçımda ne boya var ne başka bişey, İnce telli sayılır, ıslakken çok kıvırcık kuruyunca tarıyorum dalgalı oluyor. Hemen yağlanmıyor ve yıkamadan sonraki ilk 3 gün kuru kalıyor. Daha sonra parlıyor nasıl oluyorsa:) Fakat çok elektrikli ve kırıklarım var. Bu güne kadar düzleştirici kullanmadım fakat şuan iyi bir tane alıp kullanmak istiyorum. Saçıma en uygun olarak Remington 9950 - Philips 8361 modellerini buldum, ama hangisini seçeceğime karar veremiyorum. Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi acaba?

Bende remington s9950 shine therapy war cok memnunum ilk duzlestiricim philipsti sonra bi arkadasla degistim remington s1051di onunki onu kullandim uzun bi sure plakalari asinmaya baslayinca hic dusunmeden yine remington aldim gercekten cok guzel philipsle iki saat ugrasiyodum ilk remingtonumla bi saate indi shine therapyle yarim saatte dumduz oluyo saclarim ben remingtonu tavsiye ederim

Cevabın için çok teşekkür ederim, çok araştırdım sanırım Remington alacağım. Bir kaç yorum daha gelsede şu kuşkularımdan kurtulsam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…