Saç Şekillendiriciler remington 1051 bir sorum var yardımm

ossge35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
118
0
96
İzmir
arkadaşlar 2 ay önce remington 1051 aldım düzleştirme ve dalga yapımından memnunum marka olarakta şüpem yoktu zaten alırken fakat kullandıkça bir şey dikkatimi çekti ve canımı sıktı düzleştirirken saçlarım plakların kenarındaki plastiklerin arasına sıkışıyor ve doğal olarak saçlarım kopuyor bu da canımı çok sıktı :26: zaten düzleştirici saça zarar weriyor çok aşırı kullanmamaya çalışıyorum ama okadar para werip saçlarımı plastik kısmın aralarına girip koparması canımı sıktı
neyse sormak istediğim soru bu garanti kapsamına girer mi yani bunu başka bi modeliyle deiştirme şansım war mı ? lütfen fikri olan yada bilgisi olan cewap wersinnn

kişisel bakım ürünlernde 2 yıl garanti süresi var ztn 2 ay önce almşsn götür aldıın yere garantiye versnler yenisiylede deiştirirsn :)

cevabın için teşekkür ederim bi üst modelinle değiştirebilirmiyim acaba farkını verip remingtonda böyle bişy oluyormu acaba

canım ilgin için teşekkür ederim kutusunu atmadım osaman bana aldığım yere doğru bir yol gözüktü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…