Tam model adlarını yazar mısın tatlım? Arkadaşıma hediye arıyorum, ben zaten remington sleek and curl kullanıyorum memnunum ama bu şekilde kampanya varsa hem maşa hem düzleştirici iyi bir seçim olur gibi geldi...
Tam model adlarını yazar mısın tatlım? Arkadaşıma hediye arıyorum, ben zaten remington sleek and curl kullanıyorum memnunum ama bu şekilde kampanya varsa hem maşa hem düzleştirici iyi bir seçim olur gibi geldi...
maşası yanında hediye :)))
bu çıkan en son modeli remingsonun.
aslında alırken bunun bir alt modelini almışım sonra gittiğimde tekrar baktığımda bunu gördüm bende bunla değiştirdim
bunuda 199 tl ye aldım..
ama gerçekten çok güzel yaaa valla çok memnun kaldım verdiğin paraya değer yani :))
maşası yanında hediye :)))
bu çıkan en son modeli remingsonun.
aslında alırken bunun bir alt modelini almışım sonra gittiğimde tekrar baktığımda bunu gördüm bende bunla değiştirdim
bunuda 199 tl ye aldım..
ama gerçekten çok güzel yaaa valla çok memnun kaldım verdiğin paraya değer yani :))
cnm bu düzleştiricinin gerçek fiyatı ne kadar bilmiyorm ama ne yazıkki sen kazıklanmışsın bu kesin...remingtonunbu maşasını bugün ben alcaktım teknolojix mağazasından hemde 52tlydi fiyatı sen çok büyük bi fark ödemişsin bence. zaten evkur hep böyle hediye dediğine bakmayın
Bnde evkurdan aldım tatlım düzleştirici yanında maşa hediyeliydi REMINGTON S1051 düzleştiricim benim buydu maşalarımız aynı düzleştiricmi çok beğeniyorum 230 dreceye kadar çıkıyo ama maşamdan pekte memnun değilim ben saçıımında pek maşa tutuğu söylenmez kuaföre gidip makneye girdiğimde bile düşer saçlarm ondan beğenmiyo olabilirm ama düzleştiricim çok iyi ya bende 150 TL ye almıştım
bende aynı düzleştiriciyi alıcam ama en ucuz 150 ye buldum fiyatı pahalımı normal mi bilen biri yazarsa sevinirim yarın alıcam bu arada netten değil alıcağım yer :44:
bu arada yanında maşa yok bu fiyatın kafam karıştı yahu
zaten maşam var remington çokta memnunum ama açıkçası kazıklanmakta istemiyorum bu yüzden sorulacak en uygun yerdeyim :)
Bnde evkurdan aldım tatlım düzleştirici yanında maşa hediyeliydi REMINGTON S1051 düzleştiricim benim buydu maşalarımız aynı düzleştiricmi çok beğeniyorum 230 dreceye kadar çıkıyo ama maşamdan pekte memnun değilim ben saçıımında pek maşa tutuğu söylenmez kuaföre gidip makneye girdiğimde bile düşer saçlarm ondan beğenmiyo olabilirm ama düzleştiricim çok iyi ya bende 150 TL ye almıştım