• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

REMETTA yemek takımı almayı düşünüyorum model ve marka??

aysecolluoglu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
1.094
15
158
kızlar çeyiz hazırlığındayım, yemek takımı kare istiyorum ama bono chine olanalr çok pahalı o kadar bütçem yok ve yemek takımını teyzem almak istiyor onuda fazla masrafa sokamam, dolaşırken remettanın kare yemek takımını gördüm, tek modeldi bende beğendim, sizce nasıl bir bakar mısınız? resimden çok fazla bir şey anlaşılmıyor , bulabildiğim tek resimde bu, teyzem p.tesi almaya gidecek bu saatten sonra fikir değiştiremem gibi:(
çatal kaşık takımımı emsanda çok çok beğenerek bugün aldım, yemek takımımda içime sinsin istiyorum ama olmuyor, beğendim ama çok mu kaba duruyor bilemedim.birde sizin fikirlerinizi almak istedim.

Eklentiler

• $1298914538_RD_104.webp
    $1298914538_RD_104.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 687
Merhaba canım öncelikle bende senin gibi düşünüyorum öyle alıcam kare modelleri beğeniyorum ..
Takıma gelirsek gayet şık :34:
Güle güle kullan iyi günlerde ağız tadıyla yemekler yiyin inşallah..

markayı reklamlardan duydum yalnızca ancak modeli beğendim şık ve sade

hayır çatlamayız :)) gayet güzel sade. bütçenide fazla zorlama bence. sen de beğendiysen bizce mesele yok :)) güle güle kullan:)

hayır çatlamayız :)) gayet güzel sade. bütçenide fazla zorlama bence. sen de beğendiysen bizce mesele yok :)) güle güle kullan:)

yorumun için çok sağol, valla kafam çok karışıktı, bunu beğenmiştim , daha doğrusu fazla seçenek yoktu kare olup fiyatı uygun olan tek buydu, yemek takımını teyzem alacak onuda zorlayamam uygun bir şey olması lazım. o yüzden biraz fikir almak istedim. çok sağol tekrar.

remetta biz kızkardeşimin çeyizinin bütününü bu marka aldık gayet güzel porselen yemek takımı çatal kaşığıını ve tencere setini tüm haliyle aldık. bende remettanın emaye teflon seti var tencere ve tava şeklinde onu sipariş verdim kullanışlılığını satıcıya bayağı sordum ilerde bir problem yaşamak istemiyorum.gayet kullanışlı dedi aldık bakalım bi gelsin hayırlısıyla :nazar:

birde internette sitesine girersen zaten kataloğu direk açılıyor ordan istediğin takımı beğenebilirsin aynısını gönderiyorlar zaten

birde internette sitesine girersen zaten kataloğu direk açılıyor ordan istediğin takımı beğenebilirsin aynısını gönderiyorlar zaten

ya alındı bu model, artık değiştiremem yakından inceleme şansım olmadı teyzem aldığı ııcn urun onda, daha gıtmedımde teyzeme gıtsem bakabılırım sanırım.

ben yuvarlak seviyorum ama tabii tercih meselesi desen olarak sade ve şık.aldıysan güle güle kullan :)

Back
X