- 24 Ağustos 2018
- 4.014
- 9.975
- 158
- Konu Sahibi akasayalar
-
Sen onu diyosun ben ilk gun kullandim teyzem beni tokatlamis bayildim zannedipBana vermişti doktorun biri remeron ama ben uyumaktan bi şey yemeye fırsat bulamıyorum
Ne kadar surede ve kac kilo aldin canimBen kullandım. Kilo aldırıyor,ilacı içtikten 1 saat sonra gözüm kapaniyordu ve yatagima zor gidiyordum ama gitmeden tencerede yarim kalan yemegi yiyordum
Icmedigim gün ise sebepsiz yere ağliyordum. Aslinda cokta iyi bi ilac degil sanki ama kilo almıştım ben ve cok uyutuyor
Canim 10 sene oldu kullanali o kadarini hatirlamicam ama 1 ayda almıştım kilo çünkü bende yillardir zayıfımNe kadar surede ve kac kilo aldin canim
Evet doktor bana bubyuzden yazdiKullandım 6 aydan fazla.
Ciddi uyku yaptığını hiç hatırlamıyorum.
Kilo almıştım ama sebep o muydu bilmiyorum.
Sırf kilo almak için bile kullanan varmış.
Kilo aldinizmi pekiBen onun muadilini kullandım. Red... tam yazamıyorum ilaç ismi yasak diye.
Yemek yiyemiyordum, su bile içemiyordum.
45 kiloya düşmüştüm, zaten zayıftım.
Ataklardan uyuyamıyordum, anksiyeteden reklam bile izleyemiyordum.
Bana çok destek oldu ama 30 çok sanki.
Ben 15 mg yarısını kullandım, iki gün kalkamadım.
İştahım da normaldi, aşırı değildi.
Başka bir doktor yüksek mgdan başlatırız dedi, 30 yazdı rüyalarım uyku dışına taştı,
Hd kalitesinde rüyalar görüyordum ve kabuslar daha çok moralimi bozuyordu.
Yine 15 mg yarısına döndüm, şimdi kullanmıyorum.
Uykum da iştahım da iyi Allah’a çok şükür.
50 kiloda sabit kaldım ama bu iradeyle ilgili. Gece yemek yemem mesela ama canım ne isterse, gün içerisinde yerim.Kilo aldinizmi peki
Bırakınca aldığınız kiloyu geri verdiniz mi peki korudunuz mu kilonuzuKullandım 6 aydan fazla.
Ciddi uyku yaptığını hiç hatırlamıyorum.
Kilo almıştım ama sebep o muydu bilmiyorum.
Sırf kilo almak için bile kullanan varmış.
Verdim sanırım.Bırakınca aldığınız kiloyu geri verdiniz mi peki korudunuz mu kilonuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?