- 24 Ağustos 2018
- 4.014
- 9.975
- 158
- Konu Sahibi akasayalar
Arkadaslarim merhaba.uzun suredir pskilojik olarak cok hassas oldugum icin aile ici kayiplar uzuntuler ve stresten cok kilo verdim.bi kac seneye bolersek yaklasik bir 10 kilo. Tum tahlilleri cok sıklikta yaptirdim temiz cikti .farkli hastanelerde.endoskopi kolonoskopide temiz cok sukur. Ama gelin gorunki cöktüm.3 gun yemek vermeyin aramam.su ve bir cubuk krakere tamamim. Velhasil doktor bu durumun pskilojik oldugunu soyleyip beni psikiyatrye yonlendirdi. Ve doktorda suan icin bir uzuntum biseye canimin sikkin olup olmadigini sordu yok dedim.istahimi acmasi icin remeron 30 mg yazdi. Bir haftadir kullaniyorum 1 bucuk kilo almisim simdiden.ama nasil uyutiyor nasil yediriyor anlatamam.yemedigim seyleri yemeye basladim gozum donuyor acliktan.simdi merak ettigim bu ilaci kullanipta zararini gorenler varmi.antidepresana karsi degilim ama toparlanmak istiyorum.boy kiloyu ozelden isteyenlere yazabilirim ifsalanmiyayim. Bu ilaci kullanipta kilo alanlar varmi.
Mune ne olur konum burda kalsin biraz. Burda daha cok bakan oluyor diyet kisminda pek gorulmemis.rica ederim sizden.
Mune ne olur konum burda kalsin biraz. Burda daha cok bakan oluyor diyet kisminda pek gorulmemis.rica ederim sizden.