How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Remeron ilaci kullanan varmi

akasayalar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2018
4.014
9.975
158
Arkadaslarim merhaba.uzun suredir pskilojik olarak cok hassas oldugum icin aile ici kayiplar uzuntuler ve stresten cok kilo verdim.bi kac seneye bolersek yaklasik bir 10 kilo. Tum tahlilleri cok sıklikta yaptirdim temiz cikti .farkli hastanelerde.endoskopi kolonoskopide temiz cok sukur. Ama gelin gorunki cöktüm.3 gun yemek vermeyin aramam.su ve bir cubuk krakere tamamim. Velhasil doktor bu durumun pskilojik oldugunu soyleyip beni psikiyatrye yonlendirdi. Ve doktorda suan icin bir uzuntum biseye canimin sikkin olup olmadigini sordu yok dedim.istahimi acmasi icin remeron 30 mg yazdi. Bir haftadir kullaniyorum 1 bucuk kilo almisim simdiden.ama nasil uyutiyor nasil yediriyor anlatamam.yemedigim seyleri yemeye basladim gozum donuyor acliktan.simdi merak ettigim bu ilaci kullanipta zararini gorenler varmi.antidepresana karsi degilim ama toparlanmak istiyorum.boy kiloyu ozelden isteyenlere yazabilirim ifsalanmiyayim. Bu ilaci kullanipta kilo alanlar varmi.
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ne olur konum burda kalsin biraz. Burda daha cok bakan oluyor diyet kisminda pek gorulmemis.rica ederim sizden.

Ben kullandım. Kilo aldırıyor,ilacı içtikten 1 saat sonra gözüm kapaniyordu ve yatagima zor gidiyordum ama gitmeden tencerede yarim kalan yemegi yiyordum
Icmedigim gün ise sebepsiz yere ağliyordum. Aslinda cokta iyi bi ilac degil sanki ama kilo almıştım ben ve cok uyutuyor

Remeron ağır duygu durum bozukluğunda verilir ,uyutur ,
Durum düzelince uyku ve yeme atağınız geçer zaten ,faydasını görürsünüz ...

Ben kullandım. Kilo aldırıyor,ilacı içtikten 1 saat sonra gözüm kapaniyordu ve yatagima zor gidiyordum ama gitmeden tencerede yarim kalan yemegi yiyordum
Icmedigim gün ise sebepsiz yere ağliyordum. Aslinda cokta iyi bi ilac degil sanki ama kilo almıştım ben ve cok uyutuyor
Ne kadar surede ve kac kilo aldin canim

Kullandım 6 aydan fazla.
Ciddi uyku yaptığını hiç hatırlamıyorum.
Kilo almıştım ama sebep o muydu bilmiyorum.
Sırf kilo almak için bile kullanan varmış.

Ben onun muadilini kullandım. Red... tam yazamıyorum ilaç ismi yasak diye.
Yemek yiyemiyordum, su bile içemiyordum.
45 kiloya düşmüştüm, zaten zayıftım.
Ataklardan uyuyamıyordum, anksiyeteden reklam bile izleyemiyordum.

Bana çok destek oldu ama 30 çok sanki.
Ben 15 mg yarısını kullandım, iki gün kalkamadım.
İştahım da normaldi, aşırı değildi.
Başka bir doktor yüksek mgdan başlatırız dedi, 30 yazdı rüyalarım uyku dışına taştı,
Hd kalitesinde rüyalar görüyordum ve kabuslar daha çok moralimi bozuyordu.

Yine 15 mg yarısına döndüm, şimdi kullanmıyorum.
Uykum da iştahım da iyi Allah’a çok şükür.

Ben onun muadilini kullandım. Red... tam yazamıyorum ilaç ismi yasak diye.
Yemek yiyemiyordum, su bile içemiyordum.
45 kiloya düşmüştüm, zaten zayıftım.
Ataklardan uyuyamıyordum, anksiyeteden reklam bile izleyemiyordum.

Bana çok destek oldu ama 30 çok sanki.
Ben 15 mg yarısını kullandım, iki gün kalkamadım.
İştahım da normaldi, aşırı değildi.
Başka bir doktor yüksek mgdan başlatırız dedi, 30 yazdı rüyalarım uyku dışına taştı,
Hd kalitesinde rüyalar görüyordum ve kabuslar daha çok moralimi bozuyordu.

Yine 15 mg yarısına döndüm, şimdi kullanmıyorum.
Uykum da iştahım da iyi Allah’a çok şükür.
Kilo aldinizmi peki

Yillar once bende uyku sorunu icin kullanmistim. Tek dusundugun uyku ve yemek oluyor. Ilaci birakinca eskiye donuyosunuz. Bagimlilik yaptigni hatirlamiyorum. Uzun sure kullanamadim zaten ise gittigim icin kafami yataktan kaldiramadim

Kilo aldinizmi peki
50 kiloda sabit kaldım ama bu iradeyle ilgili. Gece yemek yemem mesela ama canım ne isterse, gün içerisinde yerim.

Çok da iştah açmadı, sadece reglime 10 gün kala iştahım çok açılıyordu, 2 kilo alıyordum ama bittikten sonra eski kiloma dönüyordum.
Ben kiloyla ilgili bir sıkıntı yaşamadım açıkçası.

Yemekten çok uykuya düşkün biri olduğum için, bu ilacı kullanınca daha çok uykunun peşine gidiyordum.

Back