Remeron ( Antidepresan ) Kullanıyorum Hamileysem Diye Korkuyorum

Epica Rockk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2013
213
156
53
Arkadaşlar ben okb tedavisi görüyorum takıntılı bir tipim . Durum şu ki ben bundan 1 buçuk ay önce şüpheli ilişki yaşadım . Prezarvatifte kayma oldu gibi geldi ve ella ertesi gün hapı kullandım . Ve adet günüm 27 gün geciktikten sonra kanamam oldu iki gün sürdü bitti kısa sürdü . Adet gecikmesinden 20 gün ilişkiden 37 gün sonra kan testim negatifti . İdrar testlerimin hepsi de negatif . Bugün yaptım yine negatifti ama ben yine de kafamdan atamıyorum . Antidepresan kullanıyorum ya hamileysem bebek varsa ona zarar veriyorsam diye kafayı yiyorum . Mantığım saçmalama hamile değilsin olsa kanda çıkardı kanamanda oldu diyor ama işte takıntı emin olamıyorum

Ertesi günü hapı adet kanamalarını etkileyen bir ilaçtır. Adet gecikmenizin nedeni bu ilaç olabilir. Sonuçlarınız da negatif çıkmış ama en iyi cevabı konu ile uzman bir doktor verebilir. Bu nedenle şüpheniz varsa mutlaka doktora gitmelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…