T tumalkan Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2011 9 0 16 Şubat 2011 Konu Sahibi tumalkan #1 remedy at kestanesi cilt bakım kremini kullanmaya başladım 3 gün oldu süper krem cildi topluyor gözenekleri sıkılaştırıyor kılcal damarlarada iyi geliyormuş bunu zamanla görücem hafif bir krem cilt hemen emiyor gergin bir görünüm saglıyor
remedy at kestanesi cilt bakım kremini kullanmaya başladım 3 gün oldu süper krem cildi topluyor gözenekleri sıkılaştırıyor kılcal damarlarada iyi geliyormuş bunu zamanla görücem hafif bir krem cilt hemen emiyor gergin bir görünüm saglıyor
simirna35 Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Ocak 2011 235 4 21 Şubat 2011 Konu Sahibi tumalkan #2 canım nerden aldın kaça aldın kim önerdi biraz acıklarmısın?
J JunondeDior Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Şubat 2011 112 0 1 Mart 2011 Konu Sahibi tumalkan #3 3 gunde sonuc vermsi ilgimi cekti. Halen kullaniyor muusn? Ara verdiginde sonuclar kalici mi?
T tumalkan Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2011 9 0 3 Mart 2011 Konu Sahibi tumalkan #4 suna dumankayadan duymuytum kılcal damarlara iyi geldigini.araştırdım biraz.benim yüzümde gözenekler oldukça açıktı ve kılcal damar çatlamalrı vardı.bu kremi sürdüm sabah akşam yüzüm toparlandı gözenekler sıkılaştı.kılcal damarlar büzüştü sanki ama bunu ilerde görücem.şimdilik memnunum kremden attardan aldım.at kestanesi yagınıda bacaklarıma alıcam deneyince söylerim
suna dumankayadan duymuytum kılcal damarlara iyi geldigini.araştırdım biraz.benim yüzümde gözenekler oldukça açıktı ve kılcal damar çatlamalrı vardı.bu kremi sürdüm sabah akşam yüzüm toparlandı gözenekler sıkılaştı.kılcal damarlar büzüştü sanki ama bunu ilerde görücem.şimdilik memnunum kremden attardan aldım.at kestanesi yagınıda bacaklarıma alıcam deneyince söylerim