Relactaz damla , gaz sancısı

3536esmer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2017
43
8
32
Arkadaslar acil bi sorum olacak uardım edin . 30 günlk bebegm var ve gaz sancılarımız cok var . Dktor relactaz damla verdi her emzrmeden snra 6 damla ver . Gnde 60 damlayı gecmesn dedi . Veryorum ama sanki bebgim uyuşuyor gbi . Uyumayan bebek uyuyor ama 2 sate uyanyor ac olunca . Aranzda kullanan var mı acaba damlayı

Uyustugu icin degil eahatladigi icin uyuyordur zaten 30 gunluk bebek gunde 18-20 saat uyur kalan 4-6 saatte de beslenir genelde

Sab kullandim sabah 15 damla veriyordum butun gun uyuyordu bende sabah 8 aksam 8 verdim iyi oldu

Arkadaslar acil bi sorum olacak uardım edin . 30 günlk bebegm var ve gaz sancılarımız cok var . Dktor relactaz damla verdi her emzrmeden snra 6 damla ver . Gnde 60 damlayı gecmesn dedi . Veryorum ama sanki bebgim uyuşuyor gbi . Uyumayan bebek uyuyor ama 2 sate uyanyor ac olunca . Aranzda kullanan var mı acaba damlayı
Güzelim sen bilirsin tabi ama benim doktorum afedersin beni dövmekten beter etmişti gaz ilacı istedim diye sen 2-3 ay rahat yatacaksın diye bagırsak tembelliğine meyillimi olsun dedi. Onun yerine bana şunu önerdi,
1)mutlaka burnunu her emzirmeden önce aç (otri bebe ve bir çay bardağı kaynamış suya yarım çay kaşığı tuz(serüm fizyolojik oluyor bu)
2) sancıları başlayınca ılıktan cok az sıcak suyu kovaya dök belden aşağısını sok.
ben inanmadım ama o kovaya koyunca nasıl rahatlayıp uyuyordu anlatamam.
Sonra ikinci bebeğimiz oldu onu hep yüzüstü uyuttuk( tavsiye değil tabi ama yurt dışında özellikle almanyada hep böyle yapıyolarmış)
İlaç son çaren olsun nolur.

Benim bebeğimde bir buçuk aylık hiç o kadar uyumadı tabi ama normali buduyor uzmanlar:emir_bebek: gaz zamanla geçer inşallah ben bizimkinde hafif rahatlama emareleri görmeye başladım. Biraz kendi çıkarmaya başladı gazını büyüdükçe daha da rahatlar diye ümit ediyorum

X