- 13 Eylül 2015
- 16
- 1
- 36
-
- Konu Sahibi fiyonkfiyonk
Merhaba, Avrupa Cerrahi Merkezinde Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Yasir Gözü ameliyatsız fistül tedavisi yaptığını ve ayrıca iyi bir doktor olduğunu duydum istersen iletişime geçebilirsin.Arkadaşlar mrb.aranızda rekto vajinal fistül ameliyatı geçiren varmı acaba yada bu hastalıkla mücadele eden ben ameliyatından çok korkuyorum ama böyle de yaşanılmıyor.ameliyatı geçiren arkadaşlar nerede hangi doktora ameliyat oldular.
Nerede acaba ben urfadayimdaMerhaba, Avrupa Cerrahi Merkezinde Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Yasir Gözü ameliyatsız fistül tedavisi yaptığını ve ayrıca iyi bir doktor olduğunu duydum istersen iletişime geçebilirsin.
Yasemin
Merhaba, İstanbulda internet sitesini yazıyorum. Ordan iletişime geçebilirsin.Nerede acaba ben urfadayimda
Çok teşekkürlerMerhaba, İstanbulda internet sitesini yazıyorum. Ordan iletişime geçebilirsin.
Merhaba nasılsınızÇok teşekkürler
Merhaba ayni duruma bende yakalandim crohn da var bende siz naptiniz ameliyat oldunuzmu acabaMerhaba nasılsınız
Sizdeki problemi ben de yaşıyorum. İnternette araştırınca sizi gördüm. Acaba tedavi oldunuz mu?
Netice aldınız mı? Bende ülseratif kolit rahatsızlığı nedeniyle bu sıkıntı oldu. Hayatım kabus..
Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim
Merhaba ameliyat oldunuz mu acaba lütfen mesajımı görünMerhaba nasılsınız
Sizdeki problemi ben de yaşıyorum. İnternette araştırınca sizi gördüm. Acaba tedavi oldunuz mu?
Netice aldınız mı? Bende ülseratif kolit rahatsızlığı nedeniyle bu sıkıntı oldu. Hayatım kabus..
Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim
İyilestinizmi acabaArkadaşlar mrb.aranızda rekto vajinal fistül ameliyatı geçiren varmı acaba yada bu hastalıkla mücadele eden ben ameliyatından çok korkuyorum ama böyle de yaşanılmıyor.ameliyatı geçiren arkadaşlar nerede hangi doktora ameliyat oldular.