Reklamlari Hatirladiniz mi?

Derin__Su

derin sular
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
5.297
122
173
Bir zaman reklamlar...

52.jpg

51.jpg

50.jpg

47.jpg

46.jpg

43.jpg

42.jpg

41.jpg

34.jpg

33.jpg

32.jpg

31.jpg

25.jpg

23.jpg

Herşey zamanla ne kadar değişmiş. Bayılırım nostaljik herşeye.Tam arşivlik bir paylaşım sağol canım.opuyorumnanaktan

teknolojinini hayatımıza girmesiyle herşey ne kadar farklı olmuş...bunları görünce anladım...

herşey ne kadar saf ve içtenmiş...:delphin:

Bunları görünce aklıma Ayfer Tunç'un "Bir maniniz yoksa annemler size gelecek"adlı kitabını hatırladım.
Çok güzel bir paylaşımdı teşekkürler...

Bunları görünce aklıma Ayfer Tunç'un "Bir maniniz yoksa annemler size gelecek"adlı kitabını hatırladım.
Çok güzel bir paylaşımdı teşekkürler...

canim aklimi mi okudun.. bunlari paylasirken o kitap geldi aklima
uzaklara alip götüren cinsten..

ayyy çok güzeller bayıldım valla çok teşekkür ederim çok zevkli bir paylaşım olmuş a.s

benimde en çok hatırladığım reklam
bölee uzun uzun bacaklı hatunların çıkıp
müjde müjdeeee sizeee parizienden müjdeee size dedikler, reklamdırzemuszemus

ay kendimi acayip genc bulmaya basladim birden bire cünkü ben bu reklamlari hic görmedim

ama hasan kolonyasina bayildim

nedense bu reklamlar ilk televizyonların yavaş yavaş yaygınlaştığı ve bizim evimizede girdiği o yılları anımsattı.
çok güzelmiş yaa o reklamlar.ben bazen şimdiki reklamlardan a.s. bişey anlamıyorum bile.kendime kızıyorum geri zekalımıyım diye.ama işte hızla giden,arkasından yetişmek mümkün olmayan teknoloji sayesinde böleee kendimizide suclar olduk.
ben özlemişim o reklamları.
ve üstelikte benim ilk göz ağrım ilk ç.makinam merdaneli makinaydı ne temiz yıkardı hiiçç yıpratmadan çamaşırlarıı.

Eskisi gibi var mı?Herşeyin ilki bir başkadır başka güzeldir.Güzel bir nostalji bazılarını anımsıyorum................
2330126.gif

bu hasan zamaninda baya ünlüymüs...

mintax reklamini hatirliyom falla:roflol:

şükufe kolonyalari
mendilinizden 15 günde cikmaz :lepi:

Back