reklamlar.........

schnitCELL

£PİRELİ PİRELLİ GÜZELİ£
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
693
1
evet arkadaşlar,
hayatımızın her yeri reklam... çarşıda,bilbordlarda,otobüs.duraklarında,rodyolarda,televizyonlarda kısacası her yerde...
en çok izlediklerimizde televizyondaki reklamlar,en azından haber seyretmek için bile ekran karşısına geçtiğimizde ister istemez bakmakla maruz kaldığımız,kanalların ekmek teknesi gelir getirileri...
mutlaka sevdikleriniz ve hiç hoşlanmadıklarınız vardır,yada günlük hayatınızda reklamdaki kullanılan sözcüklerden bir kaçı...
benim mesela son günlerde vodafon'un reklamları çok hoşuma gidiyor...kerimin kız arkadaşından sonra annesinin windowsu açması ve mause kopartmasına bayılıyorum,çok hoş bir reklam olmuş bence,birde manchester united'ın genç yıldızı cristiano ronaldo'nun oynadığı ve takımın malzemecisinin gösterdiği inanılmaz ferformans... nike için çekilmiş olan bu reklamda çok iyi...zaten tüm nike ve chevrolet reklamlarını her zaman kaliteli bulmuşumdur...
dediğim gibi reklamlar ister istemez hayatımızın içinde işte...
eşimde en çok kinder chocalate yani kinder çaklıt reklamına sinir olur ordaki erkek çocuğunun yayvan bir dille bu gün neler hazırladın bakalım? sorusunu dışardan geldiğinde gıcıklık olsun diye bana sorar bende malum o cevabı veririm -bu gün birşey yapamadım dışardan söyledim kaydirigubbakcemile tabii bizim çadıra işte geldii nidasıyla annemiz uğramaz...yada birimizden birine çok yaşa dediğimizde papia diye hapşırılmamıştır :bbo:
sizinde sevdiğiniz veya sevmediğiniz reklamlar neler?fikirlerimizi paylaşmaya ne dersiniz a.s

en cok vadofan reklamlarını sevıyorum bu ara
hanı cocuk arıyo annesını cek dıyo cektım koptu falan dıyo ya o reklamlar cok hosuma gıdıyo
vadofondu dımı o

gülse birselin öğretmenliğini sergilediği veli toplantısındaki reklamda hoş bulduklarımdan...
yalnız kendi aramızda ne yapmiycez,konuşmiyceezzz kaydirigubbakcemile5

Pınar Beyaz sürme peynirin reklamı vardı hatırlar mısınız, birden çok çocukla çekmişlerdi, biz annemle şu ikisini çok beğenmiştik, ilkinde reklamda Okan Bayülgen in seslendirdiği "Kemik" karakteri "pınar Beyaz bitince ne olur" diye soruyor, çok şirin bir erkek çocuğu cevap veriyo "Böyle ağlamış gibi yaparım ühü ühü :çok üzgünüm:" Bu benim favorimdi, annemin favorisi de kız çocukla çekilen, kız çocuğu kemik karakterine soruyor bu kez, çok içten bi şekilde "götürebilir miyim???" diyordu peynir için. Annemle hala arada bu "götürebilir miyim??" i kullanırız, galibba en keyif alarak izlediğim reklam serisi onlardı :1rolleyes:

ben şu öpmek taklit sayılmazki
diyen çocuğa bayılıyorum.
sinir olduğum reklamlar ise SIRMA hayatın resmi içeceği ve
anlatılmaz tadılır sucuk şahinse alınır.
bu kadar kötü bir reklam olamaz..........

allahtan kaldırdılar şu denyo peynir reklamının yivrennçç şarkısını: MURAT BEEYY MURAT BEYYY MANYAK GÜSEL Bİ PEYYNİRRR:dilcikar:

gnctrkcll reklamı pepsiyle olan
iki sevgili böyle hiçççççççç hiççççç demelerine uyuz oluyorum
ama bu aralar favorim vodafone reklamları anne ogul çok güzel:lepi:
son bölümde anne ogluna yemek tarif ediyorkaydirigubbakcemile3

ne yapcakmışız....kendı aramızda konişmiyecekmişiz................

bılmem anlasıldımı............

bu kolaları ayılar penguenler içiyo paso
acaba bize dokunduruyolar mı ben anlamadım.
hem ben artık almıyorum kola karar verdim içmicem.:dilcikar:

milka reklamına sinir oluyorum ..
yok fermuarlıymısta .. cikolata ıslanmıyormus..
cocuk sucuk gibi olmus..
annesi cikolatayı düşünüyor
hiçbişey görmemişler sanki...kötükedihüso

şu sıralar nescafe 3'ü bir arada reklamını seviyorum
böyle koşturuyolar falan ya
hani çok güzel hareketler bunlar oyuncularının oynadığıkaydirigubbakcemile5

neden bilmem ama atiker sıralı otogaz reklamına acayip uyuz oluyorum:mymeka:

perwol reklamına sinir oluyorum sanki
millet elinde perwolla gezio..
ayrıcada kadının oglu cok itici..
hicde atesli falan degil..
az daha dursaymıstı perwolla gezen annesinin karnında..
sırf ağız olarak doğcakmıştı..

konuyu horlatayım

şu sıralar en sevdiğim reklam Finans Bank'ın '' rüzgar nereye götür beni oraya ''

Son düzenleme:
konuyu horlatayım

şu sıralar en sevdiğim reklam finans bank'ın '' rüzgar nereye götür beni oraya ''

iyi yapmışın arkideş bende bu konuyu aramaştım epey bi.
Eti tutkunun reklamlarından nefret ediyom ya . çoook itici. ürün güzel reklam berbat sırf o yüzden o nu yiyemiyom
Rüzagar nereye ben oraya , ona bende bayılıyom. çok hoş hele o adam . Ne kadra tatlı ve sempatik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…