evet arkadaşlar,
hayatımızın her yeri reklam... çarşıda,bilbordlarda,otobüs.duraklarında,rodyolarda,televizyonlarda kısacası her yerde...
en çok izlediklerimizde televizyondaki reklamlar,en azından haber seyretmek için bile ekran karşısına geçtiğimizde ister istemez bakmakla maruz kaldığımız,kanalların ekmek teknesi gelir getirileri...
mutlaka sevdikleriniz ve hiç hoşlanmadıklarınız vardır,yada günlük hayatınızda reklamdaki kullanılan sözcüklerden bir kaçı...
benim mesela son günlerde vodafon'un reklamları çok hoşuma gidiyor...kerimin kız arkadaşından sonra annesinin windowsu açması ve mause kopartmasına bayılıyorum,çok hoş bir reklam olmuş bence,birde manchester united'ın genç yıldızı cristiano ronaldo'nun oynadığı ve takımın malzemecisinin gösterdiği inanılmaz ferformans... nike için çekilmiş olan bu reklamda çok iyi...zaten tüm nike ve chevrolet reklamlarını her zaman kaliteli bulmuşumdur...
dediğim gibi reklamlar ister istemez hayatımızın içinde işte...
eşimde en çok kinder chocalate yani kinder çaklıt reklamına sinir olur ordaki erkek çocuğunun yayvan bir dille bu gün neler hazırladın bakalım? sorusunu dışardan geldiğinde gıcıklık olsun diye bana sorar bende malum o cevabı veririm -bu gün birşey yapamadım dışardan söyledim kaydirigubbakcemile tabii bizim çadıra işte geldii nidasıyla annemiz uğramaz...yada birimizden birine çok yaşa dediğimizde papia diye hapşırılmamıştır :bbo:
sizinde sevdiğiniz veya sevmediğiniz reklamlar neler?fikirlerimizi paylaşmaya ne dersiniz a.s