Reklamlar reklamlarrrr

Life Death

Gɑlibɑ ben bu ɑşktɑ iyi hɑlden müebbet yedim.♡
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2016
550
705
18
Degerli site yonetimi..
Malum siteye girince birsuru reklamlar oluyor buda internet kotamizi baya yiyor..
Biraz reklamlarda azaltma yaparmisiniz acaba. cunku herzaman giremiyorum internetim bitecek diye konulara bakamiyorum..
Bu arada telefondan giriyorum ben..

Evet kizlar lutfen katilanlar destek versin bi cozumu bulunsun

Ben de telefonda girmiyorum bu yüzden aynı zamanda bununla ilgili mi bilmiyorum ama çok kasıyor telefondan

Merhaba,
Yayınlanan reklamlar Google reklamları ve Google reklam politikasına göre yayınlanmaktadır.
Google reklam politikaları nedir ? diye sorarsanız reklam boyutları kullanıcıları rahatsız etmeyecek büyüklükte, reklam sayısı da Google tarafından izin verilen sayıdadır. Konu hakkında detaylı bilgiyi Google tarafında öğrenebilirsiniz. Kota konusunda ise şöyle bir açıklama yapayım siteye bu tür yük yaratan reklamları anında Google tarafına bildirmekte, Google önlem alana kadar da bu reklamlar engellenmektedir. Unutmayın bizler(admin) de kullanıcıyız. Siz sadece okuyup, yorum yapabilirken biz teknik işlemler yapıyoruz ve yavaşlık veya kota bizler içinde sıkıntı yaratacaktır. Bu konuda azami özen gösterilmektedir.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…