• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rejiiimmmmm Başşşlaaadııı =)

bu neden iki kez gitmiş anlamadım doğrusu:kedi:bu arada benim boyum 160 küsür minyon bişeyim yani onun için 48 istiyorum.hamilelik öncesine dönmeyi çook istiyorum.ama çok uzakmıs gibi geliyor çünkü sadece bir ay önce 3 kilo daha zayıftım bende kendime dur diyemiyorum artık

günaydınnnnnnnnnnnnnnn

günün ilk yazısı benden gelsin o zaman

sabah kahvaltıda etiform,peynir,domates ve çay...
üzerine koca bi bardak su
şu an sanki burnuma kadar tok gibiyim:)

öğlende meyve ve yoğurtla geçirmeyi planlıyorum
amacım bu aralar biraz mideyi küçültmek ...
hadi bakem :)

arkadaşlar lütfen konuyu gurup olarak zayıflamaya götrmeyelim konu sahibi arkadaşlarımızın dışında ki arkadaşlarımız paylaşımları için diyet guruplarını tercih etsinler....

konuda sadece konu sahibi günlük yediklerini paylaşabilir mevcut gurupların dışında guruplaşmaya gitmeyelim..

endulus ben Bayek Cerrahi ve Tıp merkezi nde doktor Zerrin Aydın a gidiyorum.Zerrin hnm çok başarılı ve pozitif bir insan benim gibi bir yemek arsızına dahi tahammül edebiliyor ve asla kızmıyor :) ve bir prensibi var 3 aydan fazla rejim yaptırmıyor.sonra 3 ay koruma programına sokuyor.yani 3 ayda ne verdin verdin.her hafta randevu alıyorsun 1. haftada sana liste veriyor (2 haftalık) 2.haftada kilona bakıyor neler yediğinin listesini inceliyor değişiklik gerekiyorsa yapıyor.3.haftada tekrar listeni değiştiriyor.4.hafta tekrar kilo kontrolü.sadece liste günlerinde ödeme yapıyorsun (120 TL) yani aylık 240 TL ye geliyor.hayır ben boğazımı tutabilsem 720 TL ye bitiricem bu işi :) ama tutamıyorum ki mafoldumben

bu arada beril ve mavis sanırım kendimize yeni bir oda bulmalıyız kaydirigubbakcemile4
ben sınırsız et diyeti yaptığım için neler yediğimi orda yazıyorum.isterseniz sizde oraya gelin :) kaydirigubbakcemile5

bende bende hamilelik öncesi kiloma yani 54 kiloya inmek istiyorum şu an ise 59 kiloyum çok ağır diyetler yapaamam inş. veririm

Kızlarr yaaaaa offf walla 1hafta bıraktım kendimiiiii offf agladım demin sinirdennn öyle aşırı yemedim ama çikolata pasta yedim birazzz..sinirden agladım deminnnnnn Bugun ayın 15i devammmm ama aslaaa bırakmak yok ayrıca harekette yapcam yaa bıktım şu yan etlerimden 62 kiloyum 55 olmam lazım.

Back
X