- Konu Sahibi dadlu_qirl
Evet kızlarr ben 62 kiloyum boyum 1.60 ve yaza haziran temmuz gibi sözüm olucakkk.. kimsenin bana tombiş demesini istemiyorum ideallerim arasındaa en başta zayıflamak war. mükemmel görnmeyi ilk giydigin elbisenin cuk oturmasınıı kim istemezkii..
güzel bi bayanım zatenn ve bunun kilomla örtülmesini istemiyorumm
yarın ayın 15. günlerden pazartesii
Yarınn sıkı güzel bi diyete başlicam hedefim 55 kilo olmak kaydirigubbakcemile3
inş. başarıcamda :Saruboceq:
Konulardandaaa herkesin önerdigi lahanasogan çorbasının tarifini aldım bende denicem işe yarıyacagını düşünüyorum..
Diyet Listesii
sabah- 1 kase keloks,yada lahanasogan çorbası 1dilim çavdar ekmegi
ögle- sebze,lahanasogan çorbası ,yagsız salataa yeşilçay
ara- Yeşil elma,portakal (meyve) ,yogurt,salata
akşam- lahanasogan çorbası,yagsız et veya balık, sınırsız sebze,yagsız salata ,yeşilçay.(bunlardan bi kaç tanesi)
tatlı yemek istedigimde ise az miktarda sütlü tatlılar ve lıght dondurma olabilir.
iceceklerim = Su,ayran,soda,meyvasuyu+ canım çoook kola istersede lıght kola =)
günde:30 dk yürüyüş hihoyyyt :enbuyukkk:
:teytey:
Kızlarrrr bu diyet çok agır geldii ben kendimceee buna benzerrr bişeyler uyguladım güzel olcak inş. temmuza kadar hllaetmem lazımmmmmmmmmmmmmmmm
güzel bi bayanım zatenn ve bunun kilomla örtülmesini istemiyorumm
yarın ayın 15. günlerden pazartesii
Yarınn sıkı güzel bi diyete başlicam hedefim 55 kilo olmak kaydirigubbakcemile3
inş. başarıcamda :Saruboceq:
Konulardandaaa herkesin önerdigi lahanasogan çorbasının tarifini aldım bende denicem işe yarıyacagını düşünüyorum..
Diyet Listesii
sabah- 1 kase keloks,yada lahanasogan çorbası 1dilim çavdar ekmegi
ögle- sebze,lahanasogan çorbası ,yagsız salataa yeşilçay
ara- Yeşil elma,portakal (meyve) ,yogurt,salata
akşam- lahanasogan çorbası,yagsız et veya balık, sınırsız sebze,yagsız salata ,yeşilçay.(bunlardan bi kaç tanesi)
tatlı yemek istedigimde ise az miktarda sütlü tatlılar ve lıght dondurma olabilir.
iceceklerim = Su,ayran,soda,meyvasuyu+ canım çoook kola istersede lıght kola =)
günde:30 dk yürüyüş hihoyyyt :enbuyukkk:

Kızlarrrr bu diyet çok agır geldii ben kendimceee buna benzerrr bişeyler uyguladım güzel olcak inş. temmuza kadar hllaetmem lazımmmmmmmmmmmmmmmm
Son düzenleme: