• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rejiiimmmmm Başşşlaaadııı =)

dadlu_qirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2009
648
0
96
İstanbul
Evet kızlarr ben 62 kiloyum boyum 1.60 ve yaza haziran temmuz gibi sözüm olucakkk.. kimsenin bana tombiş demesini istemiyorum ideallerim arasındaa en başta zayıflamak war. mükemmel görnmeyi ilk giydigin elbisenin cuk oturmasınıı kim istemezkii..
güzel bi bayanım zatenn ve bunun kilomla örtülmesini istemiyorumm
yarın ayın 15. günlerden pazartesii
Yarınn sıkı güzel bi diyete başlicam hedefim 55 kilo olmak kaydirigubbakcemile3
inş. başarıcamda :Saruboceq:

Konulardandaaa herkesin önerdigi lahanasogan çorbasının tarifini aldım bende denicem işe yarıyacagını düşünüyorum..

Diyet Listesii

sabah- 1 kase keloks,yada lahanasogan çorbası 1dilim çavdar ekmegi
ögle- sebze,lahanasogan çorbası ,yagsız salataa yeşilçay
ara- Yeşil elma,portakal (meyve) ,yogurt,salata
akşam- lahanasogan çorbası,yagsız et veya balık, sınırsız sebze,yagsız salata ,yeşilçay.(bunlardan bi kaç tanesi)

tatlı yemek istedigimde ise az miktarda sütlü tatlılar ve lıght dondurma olabilir.
iceceklerim = Su,ayran,soda,meyvasuyu+ canım çoook kola istersede lıght kola =)

günde:30 dk yürüyüş hihoyyyt :enbuyukkk: :nazar: :teytey:

Kızlarrrr bu diyet çok agır geldii ben kendimceee buna benzerrr bişeyler uyguladım güzel olcak inş. temmuza kadar hllaetmem lazımmmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
hadi cnm kolay gele:)
bende başladım haziranda düğünüm var göbekimden şikayetciyim onu ertcem ..ben sabah elim kdr ekmek ve az peynir zeytin yiyorum..akşamda yemek seçmeden az yiyip doymadan kalkıyorum:)2-3 gündür başladım:)senin yaptıgın gibi kısıtlarsam pskolojim bozulur benim:)moralim sıfırlanır:)bence hherşeyden azar yiyerek zayıfla cnm..temmuza çok varrrr baya zayıflarsın:)

kolay gelsin canım inşallah istediğin kilona ulaşırsın ama en önemlisi sağlığından olma diyetin bana biraz ağır geldi yani ben uygulayamazdım bun. ayrıca benden bir önceki mesajda nem'in de dediği gibi az yeyip doymadan kalkmak önemli ben de 1 aya yakındır dikkat ediyorum böyle yediklerime ama kendimi de çok sıkmıyorum şimdiden 4 kilo verdim tabi yürümeyi de ihmal etmiyorum her gün.
inşallah başarıcaksın :)

kolay gelsin canım inşallah istediğin kilona ulaşırsın ama en önemlisi sağlığından olma diyetin bana biraz ağır geldi yani ben uygulayamazdım bun. ayrıca benden bir önceki mesajda nem'in de dediği gibi az yeyip doymadan kalkmak önemli ben de 1 aya yakındır dikkat ediyorum böyle yediklerime ama kendimi de çok sıkmıyorum şimdiden 4 kilo verdim tabi yürümeyi de ihmal etmiyorum her gün.
inşallah başarıcaksın :)

süperrrrr benimde 5 kilo fazlam varrrr demekki bi ayda gitcek:)hadi bakalımmm yaz gelio zayıflayalımm ince ince rahatca kıyafetleri giyelim:)

ayy kızlar benmde haziran veya temmuz gibi nişanım var vede 5 kilo vermem lazım..konu sahibi arkadaşım bana sorarsan bu diyet değil eziyet inan bana..bak burda diyet günlüğünü paylaşan arkadaşlar var..onların menülerini incelemeni tavsiye ederim..hem vermen gereken çok fazla bi kilo da değil sıkma canını..ama dediğim topiklere mutlaka bak tatlımopuyorumnanaktan

bende bugün sınırsız et diyetine başladım.bugün diyete başlayan herkeze bol şans dilerim :)
:lepi:

ayy kızlar benmde haziran veya temmuz gibi nişanım var vede 5 kilo vermem lazım..konu sahibi arkadaşım bana sorarsan bu diyet değil eziyet inan bana..bak burda diyet günlüğünü paylaşan arkadaşlar var..onların menülerini incelemeni tavsiye ederim..hem vermen gereken çok fazla bi kilo da değil sıkma canını..ama dediğim topiklere mutlaka bak tatlımopuyorumnanaktan

bende bugün sınırsız et diyetine başladım.bugün diyete başlayan herkeze bol şans dilerim :)
:lepi:

sositosositogidiversin kilolarrrrsositososito

kızlarrr inş. istedigim kiloya ulaşıcammmmmm bakın bugun yediklerimi yazim.

daha lahana çorbasını yapmadıgım içinnn

Sabah = ılık su + keloks

Ögle = domates peynir yumurta 1 kase yoqurt 1 dilim ekmek

akşam= çok az yaglı bezelye yemegi ekmeksiz+salata 1,2 saat sonrada yeşil çay icceemmm =)

canım bu diyetle bı ayda 5 kılo veriri.söz gününe 15 gün kala anlamdığın bi şekilde alırsın.yapma durmun varsa iyi bi diyetısyene git.yazık bi ay gitsen yeterli.bak tavsiye ediyorum sitesınden araştır.karşıda bı doktor var hem cok uygun.inan bana.bende geçen gittim.68.5 bır ayda 63 oldum.şu adet kesme hapında kullandım.su içmeyi bıraktım.66 oldum.para durumundan devam edemedım.şimdi 63 olayım gitcem.ağrıma gidiyo 66 iken gitmek:))hoş para vermekte zor geliyo.ama başka çare yok.bu arada ben bı zamnalar 96 kıloydum.bozmayın metobolızmanızı.benımki bozuldu böle aç kala kala.

dadlu girl menüne ara öğünde koymalısın.3 ana 3 ara öğünden oluşan sık ve azar azar yemek seni hedefine ulaştıracaktır.diyetisyende aynısını vermiyormu zaten? tek fark 1 dilim pastayla göz göze geldiğimizde diyetisyene para verdiğimizden ve "paralar çarçur oluyor" korkusundan % 90 ihtimalle yemiyoruz :) yasakkelime am kendimiz rejim yaptığımızda ise "şimdi bu pastaya yerim akşama bişey yemem dengelerim" düşüncesi oluşuyor :) cokacimcoook yani olay kafada bitiyor yerimseniben eğer para vermedende iradenle kendine hakim olabiliyorsan eger hertürlü verirsin yok hakim olamıyorsan diyetisyene paraları basınca ister istemez oluyorsun :) ona gitmeni öneririm :) :smiley-cool:
okadar çok diyetisyene gittimki sormak istediğin olursa yardımcı olabilirim :utangac:

pinor bence sen çok haklısın diyetisyene gidince fazla kilolar bir tür hastalık gibi görülüyor ve tedavi oluyor gibi diyete uyuluyor ama kendi kendine bu kadar ciddiye alamıyorsun galiba.herhangi bir sağlık problemi yoksa ve çok asırı kilolu değilsen bende diyetisyen olayını gereksiz görüyorum.bu arkadasında çok problemi yokmus sanırım yaza kadar düzenli bir sekilde verebilir.yanlız bence 55 değilde 50 kiloya düşsen daha güzel olursun arkadasım.madem hiç toplu görünmek istemiyorsan 160 boya göre 55 biraz fazla

bende kesinlikle bugün başladım.başlama gününün pazartesi olmamasını istedim belki salı psikolojisi farklı olur diye:) yanlız şöyle b,r problemim var irade.hakim olamıyorum.özelliklede akşamları tlevizyon karşısında mutlaka bişeler yemek istiyorum.zaten işten çık eve git yemek yap ye saat 8-9 oluyo.
napıcam bilmiyorum belki burada birbirimze destek olabiliriz.
şimdiye kadar her türlü yolu denedim çok yavaş kilo verebiliyorum.
2 hafta sonrada diyetisyene gideceğim.birde böyle deneyelim

kaç kilosun beril78?bende dün basladım 10 kilo kadar vermem lazım.neredeyse buradaki bütün diyetleri inceledim ama açıkçası kafama yatmadı.daha sağlıklı bir diyet buldum bakalım neler olacak.bu arada beril benim kızımın adıopuyorumnanaktan

kaç kilosun beril78?bende dün basladım 10 kilo kadar vermem lazım.neredeyse buradaki bütün diyetleri inceledim ama açıkçası kafama yatmadı.daha sağlıklı bir diyet buldum bakalım neler olacak.bu arada beril benim kızımın adıopuyorumnanaktan

ne güzellll...kızının çok tatlı olduğuna eminim:) valla arkadaşım 84 kiloyum hedefim 15 kilo verebilmek.emzirme dönemi bittiğinde 4 kilo verdiğimde bile hemen farkediliyordu 15 versem süper olur diye düşünüyorum.inan benimde denemediğim bitek şu piyasada bolca bulunan haplar varya onlar kaldı.onlardanda korkuyorum yan etkilerinden dolayı.ama diyetisyenlerde artık veriyorlarmış.dr kontrolünde olursa alacağım hemen.
her taraf diyet listeler ile dolu benimde kafama yatan olmuyo ne yazıkki.kimine iyi gelen ötekinde hiçbi işe yaarmıyo.o yüzden artık son çare diyetisyen :)

benimde 10 kilo fazlam var yıbaşından önce 3 ayda 5 kilo verdim diyetisyen kontrolünde (tabiki harfi harfine uyamadım yoksa 10 kilo verirdim) sonra diyetisyenim 3 ay koruma programına girmeliyiz dedi.(amacı kiloyu vücuda alıştıra alıştıra verdirmek) tamam ben korurum dedim ve bu 3 ayda verdiğim 5 kiloyuda aldım :) oyüzden şimdi sınırsız et diyeti yapıyorum amacım 2 haftada bu 5 kiloyu verebilmek.ve 5 nisanda doktorumun karşısına "bakın ne güzel korudum :P" diyerek çıkabilmek :)

tam bir yemek arsızıyım :kedi: napim yemek yemeyi çoooookkkkkkk seviyorum opuyorumnanaktan

dadlu girl menüne ara öğünde koymalısın.3 ana 3 ara öğünden oluşan sık ve azar azar yemek seni hedefine ulaştıracaktır.diyetisyende aynısını vermiyormu zaten? tek fark 1 dilim pastayla göz göze geldiğimizde diyetisyene para verdiğimizden ve "paralar çarçur oluyor" korkusundan % 90 ihtimalle yemiyoruz :) yasakkelime am kendimiz rejim yaptığımızda ise "şimdi bu pastaya yerim akşama bişey yemem dengelerim" düşüncesi oluşuyor :) cokacimcoook yani olay kafada bitiyor yerimseniben eğer para vermedende iradenle kendine hakim olabiliyorsan eger hertürlü verirsin yok hakim olamıyorsan diyetisyene paraları basınca ister istemez oluyorsun :) ona gitmeni öneririm :) :smiley-cool:
okadar çok diyetisyene gittimki sormak istediğin olursa yardımcı olabilirim :utangac:

pinor çok güzel yazmışşsın.bende çok diyetısyene gittim.sen hangisıne gidiyosun?bu arada bende 68.5 gittim.bir ay sonra 63 oldum.şimdi 66 çıktım.ve senın gibi bende 63 düşüp öle gitcem.ama daha uygun birine gitmek istiyorum.

benimde 10 kilo fazlam var yıbaşından önce 3 ayda 5 kilo verdim diyetisyen kontrolünde (tabiki harfi harfine uyamadım yoksa 10 kilo verirdim) sonra diyetisyenim 3 ay koruma programına girmeliyiz dedi.(amacı kiloyu vücuda alıştıra alıştıra verdirmek) tamam ben korurum dedim ve bu 3 ayda verdiğim 5 kiloyuda aldım :) oyüzden şimdi sınırsız et diyeti yapıyorum amacım 2 haftada bu 5 kiloyu verebilmek.ve 5 nisanda doktorumun karşısına "bakın ne güzel korudum :P" diyerek çıkabilmek :)

tam bir yemek arsızıyım :kedi: napim yemek yemeyi çoooookkkkkkk seviyorum opuyorumnanaktan

evet bende ondanım :) bende çok seviyorum yemek sevilmezmi yaaaaa:)
hatta şu an ne yapıyorum portakal yiyorum yanındada yulaflı bisküvi (gayet masumca)
bence:)

o halde birbirimize destek olalım belki irademize daha çok sahip oluruz arkadaslar.kilolarımız farklı olduğu için aynı menüyü kullanamayız ama birbirimize destek olabiliriz belki.ben 59 kiloyum hedefim 48 insallah yaza kadar verebilirim.

o halde birbirimize destek olalım belki irademize daha çok sahip oluruz arkadaslar.kilolarımız farklı olduğu için aynı menüyü kullanamayız ama birbirimize destek olabiliriz belki.ben 59 kiloyum hedefim 48 insallah yaza kadar verebilirim.

Back
X