cgdmei23 merhaba başka bir konuda da sormuşsun buradan cevap vereyim :)
Reiki gerçekten işe yarıyor mu?
Reiki bir tılsım, büyü, vs gibi bir şey değil.
Evrensel şifa enerjisi..
Şifa her şeye verilebilir. İnsana, hayvana, bitkiye, olaylara, geçmişe, geleceğe, dünyanın diğer ucundaki bir kişiye vs....
Yani şifaya ihtiyacı olan her şey reiki ile şifalandırılabilir.
Her zaman karşımıza çıkabilecek olan şarlatanlar bu olayda da çıkabiliyor.
2004 yılından beri şifa enerjileriyle ilgileniyorum.
İlk hocamla aramızda hiç bir bağ oluşamadı, uyumladı beni sağolsun ama ben sadece usui reiki istiyorken o "sanki kendini ispat etmeye çalışır gibi " farklı şifa enerjileri kullanmaya başladı... ben bunu hissettim anladım ve kendimi ondan gelecek bütün enerjilere kapattım... bitti gitti...
Sonra başka biri ile tanıştım... Tekrar uyumlandım.usui reiki 2. seviyedeyim. şu aşamada master olmak gibi bir düşüncem yok.. en azından şimdilik böyle düşünüyorum. Kendimi şifalandırabiliyorum, başkalarını isteyen olursa reiki yapıyorum.. bazen uzaklaşıyorum unutuyorum, bazen daha sıkı fıkı ilişki içine giriyorum vs. bir kez uyumlandıktan sonra bir daha o enerji sende hep aktif oluyor...
Mucize enerji diyorlar gerçekten öyle.. Herkesin deneyimleri çok farklı oluyor..
Kimi enerjiye uyumlandığında hiç bir şey hissetmediğini söylüyor... kimi yoğun olarak hissettiğini söylüyor..
ben hissedenlerdenim... hatta bulunduğum ortamda şifaya ihtiyacı olan biri olduğunda kendiliğinden aktive oluyor reiki... avuç içlerim yanmaya başlıyor... vs gibi...
Bunun yanında çok farklı daha hızlı, usui gibi yumuşak değil de daha keskin şifa enerjilerine de uyumlandım...
Kundalini reiki, gma, kristal piramit vs. hepsi farklı farklı ama hepsi Allahtan gelen şifalar...
Eğer almak istiyorsan, usui reiki ile başlamanı öneririm. Zaten hocan da bunu önerecektir. Diğer enerji kanallarına yönlendirecek olursa orada dur ve düşün derim. Tavsiye etmem.
Dediğim gibi usui bu aleme en yumuşak geçişi sağlayacaktır...
Para mevzusuna gelince...
Ben usui reikiye ücretle uyumlandım. Ve böyle olması beni hiç rahatsız etmedi.
Hayatta her şeyin bir bedeli olduğuna inanıyorum.
bedelini ödemediğimiz şeylere insanoğlu olarak fazla değer vermeyiz biz..
Ve Reiki çok değerli bir ilim...
vereceğin paradan ziyade (uçuk rakamlar olmamalı elbette) uyumlayan kişi ile iletişimine önem ver...