Reha Yavuzere Burun amelıyatı olanlar, yardımınıza çok ihtiyacım var lütfen?

zayca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
253
0
:asigim:mrb kızlar bende sonunda burun amelıyatı olmaya karar verdım.reha yavuzere olmaya karar verdım sonunda.bana yardımcı olbılırmısınız reha yavuzere amelıyat olanların resimlerini görmem bana daha çok yardımcı olcak çnkü çok kararsızım ve bır an öncede bu amelıyatı gerçekleştirmem lazım maıl adresım profıl bılgılerınde var ekleyıp resım gönderebılırmısınız yada burdanda paylaşabılırsınız ama sıze çok ıhtıyacım var yha off çok kararsız kaldım resimlerinizi beklıorum lütfenn smdiden hepınıze çok tesekkur ederim

ben de reha hocaya çok memnunum fevakaalde bilgili uzman bir hekim tavsiye ederim...

bence sakın reha yavuzere olmayın hayatımın hatası şimdi en kral yerde onepte olup ona da göstercem işallah sonucu..

neden memnnun kalmadın canım
reha hoca çok çok iyi mükemmel bi cerrahtır ameliyatları da son derece başarılıdır
alanında uzman ilgili bilgili harikuladedir

bence sakın reha yavuzere olmayın hayatımın hatası şimdi en kral yerde onepte olup ona da göstercem işallah sonucu..

arkadaş sadece reha hocayı karalamak için üye olmuş galiba. mesaj sayısı yalnızca 1. reha hocanın o kdar hastası var burda ve hepsi memnun. her şeysen önce çok doğal burunlar yapıo. bu da çok büyük başarı. memnun değilseniz neden olduğunu söylemelisiniz. bence öyle bir durum da yok zaten. sadece karalama...

Merhaba...yeni üyeyim.. 10 yıl önce burun ameliyatı olmuştum. Burnun çöktü...Reha beye ameliyat olmayı düşünüyorum ama hiç fotoğraf görmedim. Nolur yardımcı olun

evet bende reha ya gideyim diyorum. nasıl acaba, muayene ücreti alıyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…