Bakın bu 6 oluyor :)) Sayenizde mesaj sayım artıyor. Sizin başka işiniz gücünüz yok kimin kaç tane mesajı var onu mu sayıyorsunuz? Önemli olan mesaj sayısı değil. Mesajın gerçekliği. Başta da söyledim kırk yılda bir bir konuda fikir edinmek istiyorsam girip araştırırım, okurum. İnsanların yaşadığı olumlu ya da olumsuz ama gerçek deneyimlerini paylaşması çok önemli. Tanımam etmem diyorsunuz nedense Reha bey hakkında yapılan olumsuz yorumlara karşı saldırganca bir tutum edinmekten kaçınmıyorsunuz. Neden acaba? Bak arkadaşım ben gerçeğim, yüzümün ortasındaki eğri burnum kadar gerçeğim. Dürüstlük diyorsunuz, son derece dürüstçe bir paylaşım yaptım, nedense üzerinize alınıp avukatlığa soyundunuz. Şimdi Armuta elma mı diyeyim? Başarılıysa başarılıdır başarısızsa başarısızdır. İsteyen gidip yaptırır bana ne. Bak tavsiyem şu; buralarda bu kadar zaman geçirmeyin. Ben sizin mesajlarınızı neden sayayım ki, bana ne? O kadar boş zamanım yok benim. Bildirim gelmese yine girip bakmazdım, ama merak ettim ne diyecek diye:))))) Öte yandan sahte hesap suçlamasını ilk yapan sizsiniz, size yapıldığında nedir bu alınganlık? Sizin her konuda mesaj yazmanız, uzun süredir burada olmanız neyi gösterir ki? Şimdi bu iş nasıl devam edecek biliyor musunuz? Siz hırs yapıp bana yine mesaj yazacaksınız, sonra ben yazacağım, sonra yine siz ... bu böyle devam edecek :)))))) merak etmeyin dediğim gibi buralarda bu türden saçma muhabbetlere zaman ayıracak kadar zamanım yok benim. O yüzden bir daha size yazmayacağım :)))) haaaaa siz altta kalmamak için yazabilirsiniz tabi ki:)))) mesaj sayınız artar böylece.