Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Reglye 2 gun kala test
- Konu Sahibi Patriska
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Erken olanlardan mi almak lazım yada 2 gun daha beklesem mi diyorum varsa zaten 2 gun sonrada vardir belli olurTabi kide verir eğer böyle bir durum varsa yapin bir gebelik testi belli olur
Amin canim tesekkur ederimHer türlü zaten çıkar normal bir gebelik testinde yinede sen bilirsin ister bugün yap ister 2 gün sonra Allah gönlüne göre versin inşallah
- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.879
- 598
- 37
Reglye 2 gun kala gebelik testi dogru sonuç verir mi?
Ben 1 gün önce kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı. 4 gün geciktikten sonra tekrar yaptırıp öğrenmiştim. Bence iki gün daha bekleyip sonra kan testi yaptırın
2 gün önce yaptırınca kac çıkmıştı peki ve 2 gun sonra yaptırıncaBen 1 gün önce kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı. 4 gün geciktikten sonra tekrar yaptırıp öğrenmiştim. Bence iki gün daha bekleyip sonra kan testi yaptırın
- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.879
- 598
- 37
2 gün önce yaptırınca kac çıkmıştı peki ve 2 gun sonra yaptırınca
Bir gün önce kan testinde 2.30 çıkmıştı. Adetim 4 gün gecikince yaptırdığımda 66 çıkmıştı.
An
anladim canim tesekkur ederim allah bağışlasın bebisiniBir gün önce kan testinde 2.30 çıkmıştı. Adetim 4 gün gecikince yaptırdığımda 66 çıkmıştı.
- 9 Ocak 2017
- 602
- 635
- 53
Eğer geciktiyse suan kan testinde öğrenebilirsinAdetim 4 gün gecikti bugün gebelik testi negatif çıktı kan testini ne zaman yapsam kesin sonucu alırım eşim acele etme bir kaç gün daha bekle diyor ama ben bir an önce öğrenmek istiyorum
Bazen idrar testleri yanıltıcı oluyor benim de adeti geciktiği halde idrar testinde negatif cikip hamile olab arkadaşlarım var
- 9 Ocak 2017
- 602
- 635
- 53
Hsg çekildi bu ay ve antibiyotik kullandım onun etkisi mi acaba diyorumEğer geciktiyse suan kan testinde öğrenebilirsin
Bazen idrar testleri yanıltıcı oluyor benim de adeti geciktiği halde idrar testinde negatif cikip hamile olab arkadaşlarım var
Oda olabilir belki su hassas testlerden alsan aslinda onlarin guvenilirligi daha fazla en azından aklinda şüphe kalmazHsg çekildi bu ay ve antibiyotik kullandım onun etkisi mi acaba diyorum
- 9 Ocak 2017
- 602
- 635
- 53
2 gün daha sabredip kan da baktırayım diyorum kesin sonuç olurOda olabilir belki su hassas testlerden alsan aslinda onlarin guvenilirligi daha fazla en azından aklinda şüphe kalmaz
Kanda suan da da çıkar ama sen bilirsin tabi canim2 gün daha sabredip kan da baktırayım diyorum kesin sonuç olur
- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.879
- 598
- 37
Ananladim canim tesekkur ederim allah bağışlasın bebisini
Teşekkür ederim. En kısa zamanda sana da nasip eder inş.
Amin canim :)Teşekkür ederim. En kısa zamanda sana da nasip eder inş.
- 30 Mart 2019
- 4.552
- 2.457
- 83
Ben 4 gun geciktim test yaptim cikmadi. Gecikmem 10 gun olunca yaptim silik cizgi cikti. Sonra kanda dogruladik. Bence okadar da guvenilir sonuc vermez. Ozelliklede gec dollenme olduysa. Zaten doktorlar 35. Gunden sonrasini gecikme olarak kabul edin diyorlar.Reglye 2 gun kala gebelik testi dogru sonuç verir mi?