• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglye 2 gun kala test

Tabi kide verir eğer böyle bir durum varsa yapin bir gebelik testi belli olur

Erken olanlardan mi almak lazım yada 2 gun daha beklesem mi diyorum varsa zaten 2 gun sonrada vardir belli olur

Her türlü zaten çıkar normal bir gebelik testinde yinede sen bilirsin ister bugün yap ister 2 gün sonra Allah gönlüne göre versin inşallah

Reglye 2 gun kala gebelik testi dogru sonuç verir mi?

Ben 1 gün önce kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı. 4 gün geciktikten sonra tekrar yaptırıp öğrenmiştim. Bence iki gün daha bekleyip sonra kan testi yaptırın

Ben 1 gün önce kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı. 4 gün geciktikten sonra tekrar yaptırıp öğrenmiştim. Bence iki gün daha bekleyip sonra kan testi yaptırın
2 gün önce yaptırınca kac çıkmıştı peki ve 2 gun sonra yaptırınca

2 gün önce yaptırınca kac çıkmıştı peki ve 2 gun sonra yaptırınca

Bir gün önce kan testinde 2.30 çıkmıştı. Adetim 4 gün gecikince yaptırdığımda 66 çıkmıştı.

Adetim 4 gün gecikti bugün gebelik testi negatif çıktı kan testini ne zaman yapsam kesin sonucu alırım eşim acele etme bir kaç gün daha bekle diyor ama ben bir an önce öğrenmek istiyorum

Adetim 4 gün gecikti bugün gebelik testi negatif çıktı kan testini ne zaman yapsam kesin sonucu alırım eşim acele etme bir kaç gün daha bekle diyor ama ben bir an önce öğrenmek istiyorum
Eğer geciktiyse suan kan testinde öğrenebilirsin
Bazen idrar testleri yanıltıcı oluyor benim de adeti geciktiği halde idrar testinde negatif cikip hamile olab arkadaşlarım var

Reglye 2 gun kala gebelik testi dogru sonuç verir mi?
Ben 4 gun geciktim test yaptim cikmadi. Gecikmem 10 gun olunca yaptim silik cizgi cikti. Sonra kanda dogruladik. Bence okadar da guvenilir sonuc vermez. Ozelliklede gec dollenme olduysa. Zaten doktorlar 35. Gunden sonrasini gecikme olarak kabul edin diyorlar.

Back