şişkinlik var arada kasıklarda ağrı oluyor ama regly söktürücü kullanabilir miyim acaba eczacılar izin vermiyorGecikmesi normal, hormonları etkileyen bir ilaç döngüyü bozabilir
Stres çok fazla yaptım şişkinlik vs yarın tekrar test yapasım var uyuyamam bile ama hamilelik belirtileri yok baş ağrısı var sadece ağrıkesici bile yutmadımBence akışına bırak stres yapma o da etkiler
Kan testi yaptırdınız mı bugünlerdeStres çok fazla yaptım şişkinlik vs yarın tekrar test yapasım var uyuyamam bile ama hamilelik belirtileri yok baş ağrısı var sadece ağrıkesici bile yutmadım
18 şubatta yaptırdım en son negatifKan testi yaptırdınız mı bugünlerde
Kan testi negatif ciktiysa testlerde de pozitif görmüyorsanız gebelik yoktur olsa çıkardi diye düşünüyorum. Ertesi gün hapı adet düzenini bozabiliyor. İçiniz rahat etmiyorsa bir doktora görününarkadaşlar ertesi gün hapıyla alakalı bilgi almak istiyorum.
ocak ayın 12sinde ertesi gün hapı kullandım ara kanamam oldu ama
36gündür regly olmuyorum. testler negatif çıktı eczanelere sordum regly söktürücü kullanma dediler. gecikmesi normal mi sizce? bilgisi olan bana ulaşabilir mi? ilk defa kullandım tedirginim.
Doktor için günde çok fazla ileri veriyorlar aynı ilacı verirler diye düşünüyorum regly söktürücü tarsuali ama oda hormon hapı ne yapacağımı bilemedimKan testi negatif ciktiysa testlerde de pozitif görmüyorsanız gebelik yoktur olsa çıkardi diye düşünüyorum. Ertesi gün hapı adet düzenini bozabiliyor. İçiniz rahat etmiyorsa bir doktora görünün
Yani doktor da tarlusal verir tabi. Yada bekleyeceksin reglin gelmesini. Fazla streslisin bu da gecikmesinde etken olabilir bence biraz sakin kalDoktor için günde çok fazla ileri veriyorlar aynı ilacı verirler diye düşünüyorum regly söktürücü tarsuali ama oda hormon hapı ne yapacağımı bilemedim
beklemekte pek istemiyorum şişkinlik vs ağrılar rahatsız ediyorYani doktor da tarlusal verir tabi. Yada bekleyeceksin reglin gelmesini. Fazla streslisin bu da gecikmesinde etken olabilir bence biraz sakin kal
O zaman söktürücü kullanın doktora danısarak. Bir hafta icinde regl olursunuz hapi kullandiginizdabeklemekte pek istemiyorum şişkinlik vs ağrılar rahatsız ediyor
ikiside hormon diye korkuyorumO zaman söktürücü kullanın doktora danısarak. Bir hafta icinde regl olursunuz hapi kullandiginizda
Hormon almak istemiyorsanız doğal döngüsünde gelmesini bekleyeceksiniz stres yaptikca daha da uzar sakin kalip bekleyinikiside hormon diye korkuyorum
Adet oldunuz mu ?Hormon almak istemiyorsanız doğal döngüsünde gelmesini bekleyeceksiniz stres yaptikca daha da uzar sakin kalip bekleyin
Adet oldunuz mu?ikiside hormon diye korkuyorum
Ben adet olmadım diye birsey yazmadim ki neden adet oldunuz mu diye soruyorsunuz? Konu sahibine stres yapmamasini yazmistimAdet oldunuz mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?