Gebeliğe Hazırlık regly gecikmesi ve ertesi gün hapı ella kullandım ben

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Elainee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2025
11
0
1
27
arkadaşlar ertesi gün hapıyla alakalı bilgi almak istiyorum.
ocak ayın 12sinde ertesi gün hapı kullandım ara kanamam oldu ama
36gündür regly olmuyorum. testler negatif çıktı eczanelere sordum regly söktürücü kullanma dediler. gecikmesi normal mi sizce? bilgisi olan bana ulaşabilir mi? ilk defa kullandım tedirginim.

Gecikmesi normal, hormonları etkileyen bir ilaç döngüyü bozabilir

Kan testi negatif ciktiysa testlerde de pozitif görmüyorsanız gebelik yoktur olsa çıkardi diye düşünüyorum. Ertesi gün hapı adet düzenini bozabiliyor. İçiniz rahat etmiyorsa bir doktora görünün

Kan testi negatif ciktiysa testlerde de pozitif görmüyorsanız gebelik yoktur olsa çıkardi diye düşünüyorum. Ertesi gün hapı adet düzenini bozabiliyor. İçiniz rahat etmiyorsa bir doktora görünün
Doktor için günde çok fazla ileri veriyorlar aynı ilacı verirler diye düşünüyorum regly söktürücü tarsuali ama oda hormon hapı ne yapacağımı bilemedim

Doktor için günde çok fazla ileri veriyorlar aynı ilacı verirler diye düşünüyorum regly söktürücü tarsuali ama oda hormon hapı ne yapacağımı bilemedim
Yani doktor da tarlusal verir tabi. Yada bekleyeceksin reglin gelmesini. Fazla streslisin bu da gecikmesinde etken olabilir bence biraz sakin kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…