Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz bilemeyiz ablacım bunu, sen bir doktora görün.Lütfen yardım edin ben bu ay yasim 15 hiç ilişkiye girmedim bakireyim 20 gündür akıntılı kanamam var ve aynı zamanda mide bulantısı ve karında ağırlık hissi var acaba ne ola bilir lütfen yardım edin kanamam ped dolduruyor lütfen yardım edin çok korkuyorum
Teşekkür ederimKist tarzi bisey olabilir buyuk ihtimalle yumurtaliklarda enfeksiyonda olabilir kadin hastaliklari doktoruna gorunmen lazim en kisa surede ultrasonla bakilir
Şimdide kahve rengi bir akıntı geldi acaba ne ne olur yazinLütfen yardım edin ben bu ay yasim 15 hiç ilişkiye girmedim bakireyim 20 gündür akıntılı kanamam var ve aynı zamanda mide bulantısı ve karında ağırlık hissi var acaba ne ola bilir lütfen yardım edin kanamam ped dolduruyor lütfen yardım edin çok korkuyorum
Bunu sana kadın doğum uzmanı soylyebilir ...gerekli tetkikler yapılır ona göre tedavi uygulanır kimse burda tahmin edip yorum yapamaz ki hiç birimiz kadin dogumcu degiliz netice deŞimdide kahve rengi bir akıntı geldi acaba ne ne olur yazin
Tamam teşekkürlerBunu sana kadın doğum uzmanı soylyebilir ...gerekli tetkikler yapılır ona göre tedavi uygulanır kimse burda tahmin edip yorum yapamaz ki hiç birimiz kadin dogumcu degiliz netice de
Hiç ilişki yasamadiysan gebelik olmayacağına göre yumurtalıklarla alakalı bisey olabilir
En yakın zamana kadın doğum servisine randevu oluştur..
Benimki akıntıyla karışık seninkide öyle mi oldu şimdi bitti kanamam kahve rengi akıntı geldiBende ergenlikte 15 gün regl olmuştum hormonal bozukluk çıkmıştı doktor ilaç verdi kullandım geçti. Aksatmadan git
Yok adetti benimBenimki akıntıyla karışık seninkide öyle mi oldu şimdi bitti kanamam kahve rengi akıntı geldi
Acaba benimde mi adetti de öyle geldi stresten filenYok adetti benim
Doktora gitmeyi aksatma benceAcaba benimde mi adetti de öyle geldi stresten filen
Annem götürecek bir sonraki adetini bekmemiz lazım misDoktora gitmeyi aksatma bence